Νισύρου 4, Άγιος Δημήτριος, 173 41
+306945261828
optimadesign.seo@gmail.com

Local SEO | Τοπική Διαφήμιση

Διαφημιστική εταιρεία - Προώθηση Ιστοσελίδων, eshop, επιχειρήσεων και προϊόντων

Διαφήμιση στην τοπική αγορά

Τί είναι το Local SEO ή αλλιώς τοπική διαφήμιση επιχείρησης; Προώθηση Επιχείρησης Τοπικά, στην τοπική αγορά ή στην περιοχή που επιθυμούμε να προωθήσουμε ή να διαφημίσουμε την επιχείρησή μας και πώς το κάνουμε;

Το Local SEO ή τοπική διαφήμιση επιχείρησης είναι μια στρατηγική διαφήμισης που στοχεύει στη βελτίωση της ορατότητας μιας επιχείρησης στις τοπικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Διαφημίσεις επιχειρήσεων με εξιδεικευμένο digital marketing. Στόχος είναι να εμφανίζεται η επιχείρηση όταν οι άνθρωποι κάνουν αναζητήσεις για προϊόντα ή υπηρεσίες στην περιοχή όπου βρίσκεται η επιχείρηση, έτσι ώστε με τοπικά διαφημιστικά αποτελέσματα ή στρατηγικές AdWords και SEO η διαφήμισή σου να πείσει τον κόσμο της περιοχής σου ώστε να προσελκύσει υποψήφιους πελάτες στην επιχείρησή σου με πλήρη γεωγραφική στόχευση, στο νησί, στον δήμο, στον νομό που επιθυμείς.. Οι τεχνικές Local SEO – Τοπικής διαφήμισης περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου της επιχείρησης, την καταχώρησή της σε τοπικούς καταλόγους, την ενίσχυση των κριτικών των πελατών και άλλες πρακτικές που στοχεύουν στην αύξηση της ορατότητας της επιχείρησης σε τοπικό επίπεδο. Τοπική προώθηση site.

Τοπική διαφήμιση επιχείρησης, τοπική προώθηση, διαφήμιση σε τοπική αγορά, στοχευμέη διαφήμιση σε συγκεκριμένο μέρος και περιοχή. Διαφημιστική εταιρεία, διαφημιστική εταιρία με εμπειρία πολλών χρόνων, δουλειές διαφημιστικής εταιρείας, τρόποι διαφήμισης της εταιρείας διαφήμισης, εταιρεία διαφημίσεων, διαφημιστή εταιρεία προώθησης
Η παλαιότερη αλλά kai πιο σύγχρονη διαφημιστική εταιρεία

Προώθηση Επιχειρήσεων Τοπική Αγορά

Γιατί χρειάζομαι το Local SEO? Γιατί χρειάζομαι τοπική προβολή – προώθηση της επιχείρησής μου?

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε προώθηση με το Local SEO, SEO τοπικά για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής, την προώθηση της επιχείρησής σας σε συγκεκριμένη & πλήρως στοχευμένη αγορά, στον δήμο σας ή σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείτε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η προώθηση της επιχείρησής σου Τοπικά και πλήρως στοχευμένα Γεωγραφικά να κερδίσει την τοπική αγορά και να ‘φάει’ τους ανταγωνιστές. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει ντόρος γύρω από την επωνυμία σου, από το Brand σου, θα κερδίσεις δημοφιλία καθώς οι πελάτες θα ενημερώνονται άμεσα για όλα τα βήματά σου, για κάθε ενέργεια με την οποία θέλεις να τους προσελκύσεις :

 1. Αύξηση της προβολής της επιχείρησης: Το Local SEO, τοπική προβολή, η προώθηση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο, σας βοηθά να είστε ορατοί σε αναζητήσεις που γίνονται από χρήστες στην τοπική περιοχή σας.
 2. Κερδίστε Τοπικούς Πελάτες: Η βελτίωση της τοπικής σας προβολής σημαίνει ότι θα προσελκύσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες που ψάχνουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε στην περιοχή σας, μέσα από το φυσικό η ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
 3. Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα – Είναι το πρώτο βήμα ώστε να αυξήσεις την προβολή σου στο ίντερνετ με Local SEO με την Τοπική διαφήμιση: Εάν η επιχείρησή σας είναι ορατή διαδικτυακούς χρήστες από την περιοχή που βρίσκεται η έδρα της επιχείρησής σου, η έδρα της ιστοσελίδας σου, τότε κάθε αναζήτηση κάθε τοπικού διαδικτυακού χρήστη στην περιοχή σου αλλά και στις γύρω περιοχές, θα αυξάνει τα νούμερα επισκεπτών σου και δυνητικών πελατών καθώς και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας.
 4. Κατάκτηση τοπικών αγορών – Κέρδος στις Τοπικές Αγορές: Το Local SEO σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στις τοπικές αγορές, στον δήμο σας, στην περιοχή σας, στις κοντινές περιοχές που βρίσκεται το Site σας, το Eshop σας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας στην περιοχή σας.
 5. Δημιουργία Εμπιστοσύνης στους καταναλωτές: Ένα από τα καλύτερα σύγχρονα μαρκετίστικα εργαλεία είναι το google my business, που σε συνδυασμό με το τοπικό SEO, με την τοπική προώθηση του Site σου και με την ύπαρξη καλών κριτικών και την ορατότητα της επιχείρησής σας σε τοπικές αναζητήσεις, αυξάνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, των διαδικτυακών επισκεπτών από την περιοχή σας και τις περιοχές τριγύρω σας.
Τοπική διαφήμιση επιχείρησης, διαφήμιση στον τόπο μου, στον δήμο μου, διαφήμιση στον νομό μου, διαφήμιση σε νησί, στοχευμένη τοπική διαφήμιση
Τοπική διαφήμιση, στοχευμένη διαφήμιση τοπικά, στον δήμο, στον νομό, στο νησί, σε μία περιοχή στην Ελλάδα ή το εξωτερικό

Συνολικά, το Local SEO είναι ένας σημαντικός τρόπος να βελτιώσετε την προβολή και την επιτυχία της επιχείρησής σας, του site σας, του eshop σας, σε τοπικό επίπεδο.

Πώς θα ξεκινήσω μια εκστρατεία διαφήμισης, τοπικής διαφήμισης για Local SEO;

Για να ξεκινήσετε μια εκστρατεία διαφήμισης, μία διαφημιστική εκστρατεία σε τοπικό επίπεδο, για τοπική προβολή, διαφήμιση, προώθηση, ακολουθήστε τα βήματα:

 1. Καθορίστε τους Στόχους σας: Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εκστρατεία, πρέπει να καθορίσετε τους στόχους σας. Τι θέλετε να επιτύχετε με αυτήν την εκστρατεία; Αυξήστε τις πωλήσεις; Αυξήστε την επισκεψιμότητα του καταστήματος;
 2. Ανάλυση του Ανταγωνισμού: Μελετήστε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας στο χώρο της τοπικής διαφήμισης. Αναζητήστε τις δυνατότητες βελτίωσης και τα κενά στην αγορά.
 3. Καθορίστε τον Προϋπολογισμό σας: Πόσα χρήματα είστε έτοιμοι να επενδύσετε στην διαφημιστική εκστρατεία σας για την τοπική διαφήμιση, προώθηση, προβολή και προώθηση του Site σου, του Eshop Shop σου; Ο προϋπολογισμός σας θα καθορίσει τις δυνατότητες σας για τα διαφημιστικά κόστη και τα διαφημιστικά εργαλεία.
 4. Ανάπτυξη Στρατηγικής Περιεχομένου για προβολή της Τοπικής διαφήμισης: Δημιουργήστε περιεχόμενο που να είναι βασικό για την τοπική σας κοινότητα και που να συμβάλλει στη βελτίωση του Local SEO, που θα προβάλλετε με αυτό τον τρόπο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας τοπικά.
 5. Χρήση Google My Business: Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο Google My Business και ενημερώστε τον για τις βασικές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας. Την διεύθυνσή σας, αφού γίνει η επαλήθευση μέσα από την Google, τα πλήρη στοιχεία σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και ενημερώσεις, άνοιγμα συνομιλιών.
 6. Διαχείριση Κριτικών: Καλέστε τους πελάτες σας να αφήσουν κριτικές στο Google My Business και άλλες πλατφόρμες αξιολόγησης. Απαντήστε σε όλες τις κριτικές, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Πάντα αλληλεπιδράμε με τον επισκέπτη και υποψήφιο πελάτη, πάντοτε απαντάμε και δεν αφήνουμε αναπάντητο κανένα σχόλιο, είτε θετικό είτε αρνητικό.
 7. Εκτελέστε Καμπάνιες Διαφήμισης, χορηγούμενες διαφημίσεις: Χρησιμοποιήστε διαφημίσεις Google Ads με γεωγραφικό στοχευμένο κοινό, ηλικιακές ομάδες, φύλο καθώς και πολλά ακόμα φίλτρα προκειμένου να στοχεύσετε το κοινό της περιοχής σας σε τοπικό διαφημιστικό επίπεδο.
 8. Μέτρηση και Ανάλυση Αποτελεσμάτων: Χρησιμοποιήστε εργαλεία ανάλυσης για να παρακολουθείτε την απόδοση των διαφημίσεών σας και να προσαρμόζετε τη στρατηγική σας ανάλογα. Google Analytics, βασικό εργαλείο, που μας επιτρέπει, μετατροπές, μετρήσεις, επίτευξη στόχων.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη εκστρατεία διαφήμισης για τοπικό SEO ως διαφημιστική εταιρεία.

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη εταιρεία μας Optima Design, και ρωτήστε μας αυτό που επιθυμείτε

SEO Search Engine Optimization

Προώθηση Ιστοσελίδας

Διαφήμιση Επιχείρησης

Κατασκευή ιστοσελίδων & προώθηση

Επίσημοι – Πιστοποιημένοι Συνεργάτες Google