Νισύρου 4, Άγιος Δημήτριος, 173 41
+306945261828
optimadesign.seo@gmail.com

SEO Search Engine Optimization

Διαφημιστική Εταιρεία - Διαφήμιση επιχειρήσεων - Προώθηση ιστοσελίδας & Eshop - Τεχνική Υποστήριξη -Εταιρεία SEO - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop - Πρώτες 5 θέσεις Google

SEO ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ GOOGLE

SEO. Search Engine Optimization. SEO, πρώτες θέσεις Google. Διαφημιστική Εταιρεία SEO. Προώθηση, διαφήμιση, βελτιστοποίηση, backlinks, branding, καθιέρωση. Βελτιστοποίηση για το έργο των μηχανών αναζήτησης (SEO) αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία κάθε ιστότοπου και διαδικτυακής παρουσίας. Το SEO είναι επένδυση, ξεκάθαρα. Καλό είναι να αφιερώσετε λίγα λεπτά ώστε να πείσετε τον ίδιο σας τον εαυτό να επενδύσει στο SEO. Καθώς η διαδικτυακή αγορά συνεχώς εξελίσσεται και γίνεται πιο ανταγωνιστική, η ανάγκη για μια ισχυρή παρουσία στις μηχανές αναζήτησης και πόσο μάλλον στη Google, γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το SEO αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την εμφάνιση και την προβολή ενός ιστότοπου, ενός eshop, μιας πλατφόρμας, ενός βίντεο στα αποτελέσματα αναζήτησης, και αυτή η προβολή, παρουσία, στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, στην πρώτη σελίδα είναι κρίσιμη για την αύξηση της κίνησης, της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων σας, όσο δεν φαντάζεστε. Εάν θεωρείτε πως αυτή τη στιγμή, εφόσον δεν είστε στις πρώτες 5 θέσεις τις Google, πως η επιχείρηση σας πάει καλά, γελιέστε, θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερα. Μιλάμε για εντελώς άλλες συνθήκες από αυτές που έχετε συνηθίσει. Με το SEO ασχολείται το 70% του διαδικτυακού κοινού. Πρώτες θέσεις Google με SEO. Διαφημιστική εταιρεία SEO. Διαφήμιση μέσω εταιρείας.

Το SEO είναι επένδυση

Οι λόγοι για να επενδύσετε στο SEO είναι πολλοί και σημαντικοί. Καταρχάς, το SEO βοηθά στη βελτίωση της ορατότητας του ιστότοπου σας στις μηχανές αναζήτησης, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη κίνηση και περισσότερους πελάτες. Επιπλέον, η βελτιστοποίηση του ιστότοπου σας για τις μηχανές αναζήτησης βοηθά στη διαμόρφωση μιας θετικής εικόνας και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών σας. Επιπλέον, το SEO μπορεί να σας βοηθήσει να ανταγωνιστείτε με αποτελεσματικότητα στην αγορά σας. Μέσω της βελτίωσης της θέσης σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να ενισχύσετε το μερίδιο αγοράς σας. Τέλος, το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που μπορεί να έχει διαρκείς και μόνο ωφέλιμες επιδράσεις στην επιχείρησή σας. Αν και μπορεί να απαιτήσει κάποιο χρόνο και προσπάθεια για να δείτε τα αποτελέσματα, η συνεχής βελτίωση και προσαρμογή στις αλλαγές των αλγορίθμων αναζήτησης της Google μπορεί να σας διατηρήσει στην κορυφή, στην πρώτη 5άδα στην πρώτη σελίδα της Google.

Συνολικά, το SEO αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία της διαδικτυακής παρουσίας σας και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Επενδύοντας στο SEO, επενδύετε στη μελλοντική επιτυχία και την ανάπτυξή σας.

Η διαφημιστική εταιρεία Optima Design μπορεί να σας βοηθήσει στο έπακρο να δημιουργήσετε μια στρατηγική SEO, μία ή πολλές και διαφορετικές μορφές διαφημιστικής εκστρατείας, που θα ενισχύσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Η προώθηση και η διαφήμιση είναι αναπόσπαστα μέρη της επιτυχίας κάθε ιστότοπου. Αναζητώντας νέους τρόπους για τη βελτίωση της ορατότητας σας στο διαδίκτυο, η βέλτιστη πρακτική περιλαμβάνει την εφαρμογή στρατηγικών SEO.

Το SEO αποτελεί μια διαδικασία που απαιτεί συστηματικότητα, επιδεξιότητα και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης. Αναπτύσσοντας μια στρατηγική SEO που εστιάζει στην προώθηση και τη διαφήμιση του ιστότοπου σας, μπορείτε να καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η προσέγγιση του SEO που εστιάζει στην προώθηση και τη διαφήμιση δεν είναι μόνο μια τεχνική πράξη. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί δημιουργικότητα, καινοτομία και συνεχή παρακολούθηση των τάσεων και των αλλαγών στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αποφασίζοντας να εστιάσετε στο SEO ως μέσο προώθησης και διαφήμισης, ανοίγετε τον δρόμο για την ανάπτυξη του ιστότοπου σας και την επίτευξη νέων επιπέδων επιτυχίας.
SEO και η σημασία της προώθησης και της διαφήμισης στον διαδικτυακό κόσμο.

Προώθηση eshop – SEO – Οργανικά Αποτελέσματα στην 1η σελίδα της Google πρώτες 5 Θέσεις

Προώθηση eshop με οργανικά αποτελέσματα(SEO), που θα μας φέρουν στις πρώτες θέσεις της google καθώς και όλων των μηχανών αναζήτησης, τις οποίες παρακολουθεί το 70% του διαδικτυακού κοινού περίπου. Η χρονική διάρκεια για την εμφάνιση των επιθυμητών αποτελεσμάτων είναι 5 μήνες ανάλογα την περιοχή στόχευσης ή των περιοχών στόχευσης, μετά την έναρξη δημιουργίας τους, εάν αυτή πραγματοποιηθεί μαζί με την έναρξη δημιουργίας του eshop. Mε το πέρας του 4μήνου θα είμαστε εκεί που θέλουμε με τις λέξεις – φράσεις κλειδιά που επιθυμούμε. 1η σελίδα, πρώτες 5 θέσεις σε google, bing και yahoo.

Το SEO σε συνδυασμό με τα κείμενα SEO και την κειμενογράφηση SEO, την βελτιστοποίηση περιεχομένου ιστοσελίδας, είναι ότι πιο δυνατό μπορεί να γίνει για μία επιχείρηση, ώστε να έχει παρουσία δυνατή στο ίντερνετ, στις πρώτες θέσεις Google, με οργανικά αποτελέσματα και εδραίωση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο.

 1. Ανάλυση eshop για ενδεχόμενα λάθη ή παραλείψεις προκειμένου να γίνει φιλικό για την προώθησή του.
 2. Πλήρης Ανάλυση του ανταγωνισμού και της αγοράς
 3. Βελτιστοποίηση και δημιουργία μοναδικού καινούργιου περιεχομένου χρησιμοποιώντας copy writer για SEO με σκοπό την καλύτερη δυνατή λύση, σε συνδιασμό με τις διαφημιστικές μας ενέργειες (Ότι πιο σημαντικό μαζί με το On Page of Page SEO)
 4. Βελτιστοποίηση φωτογραφιών και χρήση Pinterest για δημοσίευση τους.
 5. Επαναδημιουργία ΧML & HTML sitemaps
 6. Backlinks χρήσιμα και ουσιαστικά
 7. Χρήση και βελτιστοποίηση Robots.txt
 8. Αλλαγές στον κώδικα της σελίδας
 9. Xρήση και εγκατάσταση Webmaster tools και Google Analytics
 10. Κεφαλίδες και επαναδιατύπωση περιεχομένου όπου χρειάζεται
 11. Δημιουργία χρήσιμων άρθρων όπου και όποτε χρειάζεται προκειμένου να δημιουργείται μοναδικό και χρήσιμο περιεχόμενο που θα είναι ένα επιπλέον κέρδος.
 12. Εσωτερικές και εξωτερικές διασυνδέσεις.
 13. Διόρθωση λαθών σε links
 14. Δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων
 15. Εβδομαδιαία αναφορά αποτελεσμάτων και εργασίας
 16. Μόνιμη παρακολούθηση των ανταγωνιστών 1ης και 2ης σελίδας της Google, με μεγαλύτερη βαρύτητα στα πρώτα 10 αποτελέσματα αυτής, ξεκινώντας από χαμηλά προς τα πάνω, προς τις πρώτες θέσεις δλδ, προκειμένου μετά από ανάλυση των eshop – site αυτών, να μπορούμε έχουμε ακόμα πιο συγκεκριμένα στοιχεία σε σχέση με την ”απαίτηση”  του αλγορίθμου της Google για την εμπιστοσύνη που έδειξε στις ιστοσελίδες – ηλεκτρονικά καταστήματα και τα έχει θέσει στις ανώτερες θέσεις, ώστε να βρεθούμε πιο ψηλά από εκείνους και συγκεκριμένα στις πρώτες 5 θέσεις της πρώτης σελίδας της Google.

Οφέλη & σημασία του SEO

Οι άνθρωποι ψάχνουν για οποιοδήποτε είδος πραγμάτων τόσο χαλαρά όσο και άμεσα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Όλες αυτές είναι ευκαιρίες για να συνδεθείτε με αυτούς τους ανθρώπους, που είναι υπό υποψήφιοι πελάτες σας. Να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους, να λύσετε τα προβλήματά τους και να γίνετε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για εκεινους.

Περισσότερη επισκεψιμότητα ιστότοπου: Όταν ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για μηχανές αναζήτησης, λαμβάνει περισσότερη επισκεψιμότητα που ισοδυναμεί με αυξημένη αναγνωρισιμότητα επωνυμίας, καθώς και καθιέρωση του branding της κάθε επιχείρησης στην Google στο διαδίκτυο.

Περισσότεροι πελάτες: Για να βελτιστοποιηθεί ο ιστότοπός σας, πρέπει να στοχεύει λέξεις-κλειδιά—τους όρους που αναζητούν οι ιδανικοί πελάτες/επισκέπτες σας—που σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερη σχετική επισκεψιμότητα.

Καλύτερη φήμη: Η υψηλότερη κατάταξη στο Google δημιουργεί άμεση αξιοπιστία για την επιχείρησή σας. Εάν η Google σας εμπιστεύεται, τότε οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται.

Υψηλότερη απόδοση επένδυσης: Βάζετε χρήματα στον ιστότοπό σας και στις καμπάνιες μάρκετινγκ που οδηγούν πίσω στις σελίδες του ιστότοπού σας. Ένας ιστότοπος με κορυφαία απόδοση βελτιώνει τους καρπούς αυτών των καμπανιών, κάνοντας την επένδυσή σας να αξίζει τον κόπο.

Επομένως, είτε θέλετε περισσότερη αναγνωρισιμότητα επωνυμίας, προβολή στο διαδίκτυο, δυνητικούς πελάτες, πωλήσεις ή πιστούς πελάτες, το SEO είναι η απάντησή σας.

Με εκτίμηση, Optima Design

Διαφημιστική εταιρεία Επιτυχιών στο διαδίκτυο