Ιστοσελίδα ενοικίασης αυτοκινήτων

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ενοικίασης Αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων επιχειρήσεων για ενοικίαση αυτοκινήτων με Σύστημα Online Booking Rent a Car. Εξειδικευμένες πλατφόρμες για ενοικίαση αυτοκινήτων, custom δημιουργία και μοναδικό αποτέλεσμα, τόσο στην διαμόρφωση της σελίδας όσο και στην προώθησή της, στην διαφήμιση της στα Social Media και σαφώς στην Google.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικίασης – Αυτοκινήτων με online σύστημα κρατήσεων.

Επιτρέψτε στους πελάτες να δουν τον στόλο των οχημάτων της εταιρείας σας και να κλείσουν εύκολα και άνετα το αυτοκίνητό τους.

Κατασκευή και προώθηση Ιστοσελίδας Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων.

Κατασκευή και προώθηση Ιστοσελίδας Ενοικίασης Αυτοκινήτων.


Συστημα κρατησεων rent a car, συστημα κρατησεων αυτοκινητων, προώθηση πλατφόρμας που επιθυμείτε σε σχέση με τα rent a car, γρήγορα, εύκολα, εύχρηστος και απλώς τρόπος για κάθε χρήστη της πλατφόρμας σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Κατασκευή Ιστοσελίδας Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Rent A Car με Online Booking

Η Optima Design διαθέτει εκτεταμένη τεχνογνωσία στον τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων με πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών πολυγλωσσικών websites για ενοικιάσεις αυτοκινήτων με υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό μηχανισμό κρατήσεων σε πλατφόρμα που παντρεύουμε και με το wordpress, μοναδικές τιμές και εξειδικευμένο αποτέλεσμα. Καμία ανασφάλεια, πλήρης ασφάλεια στο όλο σύστημα, χωρίς να ανησυχείτε για οποιαδήποτε παραβίαση.

Custom κατασκευή δημιουργία ιστοσελίδας πλήρως εξατομικευμένη:

  1. Όλο το site όπως ακριβώς επιθυμείτε να είναι και να εμφανίζεται. Επομένως μπορούμε με απόλυτο τρόπο να δημιουργήσουμε αυτό που φαντάζεστε.
  2. Σε κάθε κράτηση που θα κάνει ο πελάτης καθώς και η πλατφόρμα θα λαμβάνει mail με τα πλήρη στοιχεία καθώς και ο πελάτης αυτόματα θα λαμβάνει το mail που του αποστέλλουμε, αυτόματα.
  3. Θα έχετε στην διάθεσή σας πλήρη αναφορά καθώς και στοιχεία πλήρη για τις πωλήσεις ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο για την rent a car πλατφόρμα σας.
  4. Κρατήσεις εφόσον το επιθυμείτε, σαφώς θα γίνονται και μέσα από τηλεφωνικό αριθμό καθώς και στο φυσικό σας κατάστημα, στο rent a car που διαθέτεται.
  5. Πλήρης διαμόρφωση και αναδιαμόρφωση των τιμών ξανά και ξανά καθώς και συνεργαζόμενα άλλα rent a car, μέσα από τα οποία θα μπορείτε να ανοίξετε συνεργασίες σε μία κοινή ιστοσελίδα ενοικίασης αυτοκινήτων.
  6. Δυνατότητα δημιουργίας ειδικών εκπτωτικών προσφορών και προώθηση αυτών διαδικτυακά
  7. Μπορείτε να ορίσετε ποτέ δεν έχετε κρατήσεις (πχ όταν είστε κλειστά).
  8. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε πόσες μέρες πριν μπορεί να γίνει η κράτηση
  9. Δυνατότητα χρέωσης εξτρά παροχών (πχ αλυσίδες, παιδικό κάθισμα, μπαγκαζιέρα…)
  10. Δεν πληρώνετε προμήθειες για κάθε κράτηση (όπως συμβαίνει σε κάποιες ανταγωνιστικές λύσεις)
  11. Αυτόνομο σύστημα το οποίο σας ανήκει πλήρως (δεν φιλοξενείται πλήρως σε πλήρως άλλο διακομιστή αλλά σε εσάς) Όλες
  12. οι συναλλαγές γίνονται σε πραγματικό χρόνο χωρίς περιττές καθυστερήσεις
  13. Η αλλαγή τιμών και χαρακτηριστικών οχημάτων είναι πολύγ ρήγορες

Επικοινωνήστε μαζί μας στον ακόλουθο σύνδεσμο