ΕΤΑΙΡΕΊΑ SEO

Search Engine Optimization

Η εταιρεία SEO (Search Engine Optimization) Optima Design, δίνει απάντηση στο ερώτημα: Πώς θα προωθήσω την επιχείρησή μου; Πώς θα προωθήσω την ιστοσελίδα μου; Ή το Eshop μου; Είναι το βασικότερο από όλα τα ερωτήματα. Μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες απόλυτοι οδηγοί SEO, τί κάνει, τί γίνεται ακριβώς, πώς λειτουργεί, πόσο αποδίδει. Για την διαδικασία SEO, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες και να μην σταματήσουμε ποτέ. Για μία εταιρεία που φέρνει αποτελέσματα SEO μέσω των υπηρεσιών της, ξέρουμε από πρώτο χέρι τα οφέλει του Search Engige Optimization καθώς και τον κόπο και την πολυπλοκότητα του πιο δυνατού εργαλείου – υπηρεσίας της αγοράς, που μας κάνει μοναδικούς στην δουλειά μας.

https://m.youtube.com/@SEO_EXPERT_ADVERTISING

Απάντηση: Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε τί είναι το SEO, τί είναι αυτό που κάνει μία εταιρεία προώθησης με SEO; Το SEO είναι τα μη χορηγούμενα οργανικά αποτελέσματα στην Google και αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο προώθησης που έχει ανάγκη κάθε επιχείρηση ώστε να βγει στην πρώτη σελίδα της Google, στις πρώτες θέσεις της Google. Η Διαφημιστική Εταιρεία SEO Optima Design είναι πρωτοπόρος και μάλιστα με διαφορά, αφού κάθε εταιρεία που προωθούμε βγαίνει στην πρώτη 5άδα της Google.

Προώθηση μέσω της εταιρείας SEO Optima Design με οργανικά αποτελέσματα για να εμφανιστείτε στις πρώτες θέσεις Google όπου χρησιμοποιούν και επιλέγουν οι 7 στους 10 χρήστες του διαδικτύου – ίντερνετ. Η δημιουργία και η βελτιστοποίηση περιεχομένου κάνει το καλύτερο δυνατό για σένα και την δουλειά σου οργανικά αποτελέσματα. Η εταιρεία Οργανικών αποτελεσμάτων SEO (Search Engine Optimization) είναι το πραγματικό, ένα και μοναδικό εργαλείο προώθησης ιστοσελίδων και eshop, επιχειρήσεων που κάνει το καλύτερο δυνατό για την δουλειά σου.

Κάπως έτσι χτίζονται τα brands και εδραιώνονται πραγματικά στον χώρο του ίντερνετ στην πρώτη σελίδα της Google, στις πρώτες πέντε θέσεις της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης. Η Νο1 εταιρεία για SEO τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό. Πρώτες θέσεις Google, πρώτη σελίδα Google.

Προώθηση ιστοσελίδων με οργανικά αποτελέσματα Search Engine Optimization (SEO) τόσο για websites όσο και για eshop ή για οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα μπορεί μετά την δημιουργία διαφημιστικού περιεχομένου και κειμένων SEO να γίνει βελτιστοποίηση περιεχομένου, συγγραφή κειμένων και δημιουργία περιεχομένου συμβατά για SEO, διαφημιστικά κείμενα φιλικά προς SEO και Social Media, με SEO προώθηση για οργανικά αποτελέσματα μέσα από όλους τους τρόπους όλων των μέσων για το καλύτερο δυνατό SEO αποτέλεσμα αλλά και για συνολικό Digital Marketing.

Διαφήμιση οποιασδήποτε ιστοσελίδας, οπουδήποτε eshop και πλατφόρμας με καθαρά οργανικά αποτελέσματα που θα σε φέρουν στην πρώτη σελίδα της Google.

Βελτιστοποίηση περιεχομένου ιστοσελίδων και eshop, για την ανάδειξη της ιστοσελίδας σας και του eshop σας στις πρώτες θέσεις της google. H καλύτερη δυνατή κατάταξη γίνεται μέσα από τα οργανικά αποτελέσματα που είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για την επιχείρησή σου. Μέσα από όλα αυτά βλέπουμε και κατανοούμε ποιά είναι η χρησιμότητα μίας εταιρείας SEO, ποιο μπορεί να είναι το κόστος για SEO και σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τελικά η ουσιαστική αξία μίας εταιρείας και πώς αυτό αποτυπώνεται μέσα από την δική σου επιχείρηση, στην αύξηση του τζίρου που έχεις, στην επένδυση ή στις επενδύσεις που πρέπει στην συνέχεια να κάνεις.

Δημιουργία περιεχομένου. Δημιουργία μοναδικών κειμένων, διαφημιστικών κειμένων που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες SEO (Search Engine Optimization), άρα μιλάμε για κείμενα SEO από exprerts

backlinks, link bulding, μοναδικοί και απολύτως ποιοτικοί σύνδεσμοι κατάλληλοι το χτίσιμο του site, eshop, που θέλει να προβληθεί με ποιοτικό περιεχόμενο και είναι ένας και μοναδικός ο τρόπος που θα κάνει την επιχείρησή σου να εδραιωθεί στην πρώτη σελίδα της Google, στις πρώτες θέσεις της Google. Πρόκειται δηλαδή για όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε η δική σου επιχείρηση ανέβει στην πρώτη πεντάδα της πρώτης σελίδας της Google.

SEO, εταιρεία SEO, προώθηση με SEO και οργανικά αποτελέσματα στις πρώτες θέσεις της Google. Search Engine Optimization. Ψάχνω εταιρεία για SEO
Εταιρεία για SEO – Optima Design

Οργανικά αποτελέσματα, πρώτες θέσεις Google, για την καλύτερη δυνατή κατάταξη, στην πρώτη σελίδα της Google από την εξειδικευμένη εταιρεία SEO. Πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προώθησης κάθε επιχείρησης, με βελτιστοποίηση και δημιουργία περιεχομένου. Πρώτη σελίδα και μόνο πρώτες θέσεις με αποδείξεις από την διαφημιστική εταιρεία Optima Deisign. Εταιρεία διαφήμισης ιστοσελίδων, eshop, ιστοσελίδων.

branding, είναι το όνομα, η επωνυμία, η φίρμα της επιχείρησής σας προκειμένου να καθιερωθεί στο κοινό, και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να καθιερωθείτε και να παραμείνετε στις πρώτες θέσεις Google με οργανικά αποτελέσματα από την εταιρεία SEO, Optima Design.

Αποτελεσματικό On Page SEO και Off Page SEO από την διαφημιστική Optima Design, με χρήσιμες ενέργειες προκειμένου το περιεχόμενο της δική σας διαδικτυακής παρουσίας να φαίνεται, να εμφανίζεται, να φαίνεται στις πρώτες θέσεις της Google, και με συντήρηση της ιστοσελίδας ή του eshop σας να παραμένει εκεί όλο το 24ώρο και όχι κάποιες ώρες και μάλιστα εντελώς άκυρες, με τις χορηγούμενες διαφημίσεις της Google. Η κατάταξη της ιστοσελίδας σας είναι το αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης περιεχομένου που φέρνει το Search Engine Optimization (SEO).

Η καλύτερη κατάταξη του αλγορίθμου των μηχανών αναζήτησης και ειδικά της Google ώστε να εμφανιστείτε στις πρώτες θέσεις της Google με οργανικά αποτελέσματα. Όλα αυτά αποτελούν έναν κρίσιμο παράγοντα κάθε εταιρείας SEO για την επιτυχία κάθε ιστότοπου και διαδικτυακής παρουσίας κάθε ιστοσελίδας & Eshop, επιχείρησης, εταιρείας. Αυτό είναι κάτι που το χρειάζεται κάθε επιχείρηση, την βελτίωση των θέσεών σας για οργανική επισκεψιμότητα με ουσία. Ότι πιο σημαντικό μπορεί να γίνει για την επιχείρησή σας.

Το αποτελεσματικό SEO είναι επένδυση, ξεκάθαρα και μόνο ώς τέτοια πρέπει να το δείτε, αρκεί η εταιρεία SEO που επιλέγετε να σας δώσει αποδείξεις για τα οργανικά αποτελέσματα που μπορεί να δώσει στην Google στις πρώτες θέσεις της. Ο χρόνος για την δημιουργία καλών αποτελεσμάτων είναι αρχικά βραχυπρόθεσμος και στην συνέχεια μακροπρόθεσμος, διότι όσο περνάνε οι μήνες τα αποτελέσματα βελτιώνονται συνεχώς. Ενώ η δουλειά που γίνεται και οι ενέργειες που πραγματοποιούνται για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι συνεχής.

Το Κόστος δε, για να συμβεί αυτό είναι ανάλογο της στόχευσης που θέλουμε να επιτύχουμε, καθώς και του συνόλου των παραπάνω (και όχι μόνο) ενεργειών που πρέπει να προχωρήσουμε προκειμένου να γίνει αντιληπτό πως το SEO, μόνο εύκολο δεν είναι, αποτελεί έναν δύσκολο παράγοντα και αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες εταιρείες επιμένουν να διαφημίζουν και να προωθούν τα AdWords, πράγμα το οποίο έχει την αποτελεσματικότητά του αλλά δεν έχει καμία σχέση με το SEO. Είναι και τα δύο στην Google, είναι και τα δύο στις πρώτες θέσεις της Google, τα AdWords όχι καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου ενώ τα οργανικά αποτελέσματα, βρίσκονται στις πρώτες της google συνεχώς, 24/7.

Μοναδικές υπηρεσίες SEO – Search Engine Optimization, για μοναδικά οργανικά αποτελέσματα και ανάδειξης της εταιρείας σας στις πρώτες θέσεις οργανικών αποτελεσμάτων της Google. Εγγυόμαστε ώς εταιρεία την πρώτη πεντάδα στην πρώτη σελίδα της Google. Τα καλύτερα οργανικά αποτελέσματα μέσα από τις υπηρεσίες SEO. Η παλαιότερη και πιο έμπειρη εταιρεία SEO, με δείκτες μετρήσιμους που αποδεικνύουν την μοναδικότητα των οργανικών αποτελεσμάτων Google, και πως θα ανέβει η ιστοσελίδα σου, το eshop σου, η επιχείρησή σου ψηλά στην google, στις πρώτες θέσεις της πρώτης σελίδας.

Με τα κατάλληλα βήματα, ώστε να εμφανιστούν στην πρώτη σελίδα Google, στις πρώτες θέσεις της. Η εταιρεία SEO Optima Design, δημιουργεί αποτελεσματική διαφημιστική μεθοδολογία προώθησης και διαφήμισης που θα φέρει στις πρώτες θέσεις Google στην πρώτη σελίδα αυτής, με οργανικά αποτελέσματα και με συγκεκριμένα βήματα και μεθόδους αναλόγως την επιχείρηση που διαθέτετε. Εμείς εκτελούμε με αποτελέσματα κάθε υπηρεσία SEO και με απτές αποδείξεις.

Δεν είναι αυτονόητο πως μία εταιρεία που κάνει SEO, θα δώσει τα αποτελέσματα που λέει πως θα δώσει στην ιστοσελίδα σου, στο eshop σου. Ζήτα αποδείξεις. Ζήτα στοιχεία για το τί κάνει. Δες ποιες εταιρείες προωθεί και με με ποιες εταιρείες συνεργάζεται για να μπορέσεις να βγάλεις συμπέρασμα για την δουλειά της. Η Optima Design, αποδεικνύει μέσα από μία τεράστια γκάμα συνεργατών πως έχει και τον τρόπο, και τις διαφημιστικές μεθόδους εκείνες που θα αναδείξουν την επιχείρησή σου στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων της Google, στην πρώτη σελίδα της Google. Η προώθηση με SEO – Οργανικά αποτελέσματα γίνεται πραγματικότητα και μέσα από τις υπηρεσίες SEO που προσφέρουμε, μπορεί η επιχείρησή σου να γίνει ανταγωνιστική και να κάνει την διαφορά στο ίντερνετ, στο διαδίκτυο. Μπορείς να γίνεις μοναδικός και να βρίσκεσαι πλήρως αναγνωρισμένος στο ίντερνετ, με την εδραίωση της φίρμας της επιχείρησής σου.

Οι εταιρείες SEO για οργανικά αποτελέσματα είναι πολλές. Η διαφορά της δικής μας εταιρείας σε σχέση με τις περισσότερες, είναι η 1η Εταιρεία, με τόσο μεγάλη εμπειρία στον χώρο της προώθησης – διαφήμισης, της , με παρουσία στον χώρο από το 1967 μέχρι και σήμερα, πρωτοπόροι σε κάθε διαδικασία αποτελεσματική προώθησης, η εταιρεία SEO Optima Design, αποδεικνύει καθημερινά τί είναι αποτελεσματικό SEO ομοίως και πως μπορεί μία εξειδικευμένη εταιρεία SEO να κάνει την διαφορά για την ιστοσελίδα σου ή το Eshop σου, σε μία πλήρως ανταγωνιστική αγορά. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε πιστοί και αφοσιωμένοι στο έργο μας χρησιμοποιώντας στρατηγικές καμπάνιες για την διαμόρφωση του eshop σου, της ιστοσελίδας σου.

οργανικά αποτελέσματα, εταιρεία σεο, εταιρεία SEO, οργανικά αποτελέσματα πρώτες θέσεις Google.
Αποτελεσματικό SEO πρώτες θέσεις Google

Υπάρχει μεθοδολογία και συγκεκριμένα βήματα ανάλογα την επιχείρηση. Το Search Engine Optimization, μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα σου, το eshop σου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε συγκεκριμένα και πλήρως στοχευμένα μέρη και περιοχές, στο κοινό που επιθυμείς. Η εταιρεία μας εγγυάται την εμφάνισή σου, την κατάταξή σου στις Πέντε πρώτες θέσεις Google, στην πρώτη σελίδα Google. Για οποιαδήποτε επιχείρηση αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε, θα δείτε πως τα οργανικά αποτελέσματά της είναι στην πρώτη 5άδα της πρώτης σελίδας Google. Όμως αν και αυτό ακούγεται απλό, τόσο πιο πολύ πολύπλοκο γίνεται στην πράξη και πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένα πράγματα και πάντα κατά προσέγγιση ώστε να βρεθεί η ιστοσελίδα σου στην πρώτη σελίδα της Google, στις πρώτες θέσεις της Google.

Το SEO ή αλλιώς στα ελληνικά, η Βελτιστοποίηση περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Η ορθή – σωστή χρήση SEO θα δείξει στον αλγόριθμο των μηχανών αναζήτησης καλύτερη κατάταξη σε μία ιστοσελίδα σε ένα Eshop όταν αρχίσουν να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, ώστε να ξεκινήσετε να λαμβάνετε περισσότερη επισκεψιμότητα χωρίς να πληρώνετε την Google. Μιλάμε για τα λεγόμενα οργανικά αποτελέσματα, τα μή πληρωμένα δηλαδή, τα οποία μόλις καθιερώσουν την επιχείρησή σου θα έχεις πετύχει ότι πιο κερδοφόρο για εκείνη, στην ευρετηρίαση της Google με βάση τον πολύπλοκο αλγόριθμό της, τον οποίο όλοι οι SEO EXPRERTS προσεγγίζουμε. Εδώ ο ρόλος μας είναι πολύ “λεπτός” και γι’ αυτό η εταιρεία SEO Optima Design μπορεί και κάνει την διαφορά, κινούμενοι ακριβώς στο όριο μεταξύ των πέναλτι που μοιράζει η Google καθώς και του πλήρως αποδεκτού από εκείνη αλγόριθμο, που τελικά μελετάει την ιστοσελίδα εκείνη εξονυχιστικά, όπως όλες, προκειμένου να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για την ιστοσελίδα σου, για το eshop σου.

Καθώς η διαδικτυακή αγορά συνεχώς εξελίσσεται και γίνεται πιο ανταγωνιστική, η ανάγκη για μια ισχυρή παρουσία στις μηχανές αναζήτησης και πόσο μάλλον στις πρώτες θέσεις Google, γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Η προώθηση με οργανικά αποτελέσματα απευθύνεται στο 92% των αγοραστών συνολικά. Το SEO αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την εμφάνιση και την προβολή ενός ιστότοπου, ενός eshop, μιας πλατφόρμας, ενός βίντεο στα αποτελέσματα αναζήτησης, και αυτή η προβολή, παρουσία, στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, στην πρώτη σελίδα είναι κρίσιμη για την αύξηση της κίνησης, της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων σας, όσο δεν φαντάζεστε.

Εάν θεωρείτε πως αυτή τη στιγμή, εφόσον δεν είστε στις πρώτες 5 θέσεις τις Google, πως η επιχείρηση σας πάει καλά, γελιέστε, θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερα. Μιλάμε για εντελώς άλλες συνθήκες από αυτές που έχετε συνηθίσει. Με το SEO ασχολείται το 70% του διαδικτυακού κοινού. Πρώτες θέσεις Google με SEO. Διαφημιστική εταιρεία SEO. Διαφήμιση μέσω εταιρείας.

Οι λόγοι για να επενδύσετε στο SEO, σε μία εταιρεία SEO, και στην βελτιστοποίηση περιεχομένου ιστοσελίδας για την αναζήτηση είναι πολλοί και σημαντικοί. Καταρχάς, το SEO βοηθά στη βελτίωση της ορατότητας του ιστότοπου σας στις μηχανές αναζήτησης, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη κίνηση και περισσότερους πελάτες προοδευτικά και βραχυπρόθεσμα . Επιπλέον, η βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας – ιστότοπου σας για τις μηχανές αναζήτησης βοηθά στη διαμόρφωση μιας θετικής εικόνας και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών σας.

Η προώθηση με οργανικά αποτελέσματα (SEO) είναι το πρώτο βήμα για την άνοδο στην πρώτη σελίδα Google. Είπαμε τί σημαίνει καθώς και πόσο χρήσιμη είναι η προώθηση ενός ιστοτόπου, ενός Eshop για κάθε επιχείρηση. Είτε χρειάζεται Τοπικό SEO είτε SEO με συγκεκριμένη στόχευση. Το συμβατό περιεχόμενο εντός των κειμένων της ιστοσελίδας σας, δημιουργείτε από SEO Exprerts, δημιουργείται κάτι πολύ συγκεκριμένο, κάτι πολύ φιλικό για τις μηχανές αναζήτησης, που σας σκοπό έχει να ανέβεις στις θέσεις κατάταξης της Google. Επίσης το SEO (βελτιστοποίηση περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης) θα φέρει αποτελέσματα που ποσοστιαία δεν συγκρίνονται με εκείνα των πληρωμένων – χορηγούμενων διαφημίσεων AdWords. Προώθηση με SEO, με οργανικά αποτελέσματα.

Τέλος, κάθε εταιρεία SEO – Search Engine Optimization μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να συναγωνιστείτε την αγορά & τους ανταγωνιστές αλλά να ξεχωρίσετε και πλήρως από εκείνους. Μέσω της βελτίωσης της θέσης σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να ξεχωρίσετε πλήρως από τους ανταγωνιστές σας λαμβάνοντας θέσεις κατάταξης στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης, αφού ο αλγόριθμος της Google θα φροντίσει να εμπιστευτεί την δουλειά και το περιεχόμενο που δημιουργεί η εταιρεία μας Optima Design. Κάθε επιχείρηση που αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε – προωθήσουμε λαμβάνει θέση στην πρώτη 5άδα των αποτελεσμάτων, των μηχανών αναζήτησης. Και είναι κάτι το οποίο μπορείτε να το διαπιστώσετε πολύ πολύ εύκολα.

Τέλος, το SEO από μία εταιρεία είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που μπορεί να έχει διαρκείς και μόνο ωφέλιμες επιδράσεις στην επιχείρησή σας. Αν και μπορεί να απαιτήσει κάποιο χρόνο και προσπάθεια για να δείτε τα αποτελέσματα, η συνεχής βελτίωση και προσαρμογή στις αλλαγές των αλγορίθμων αναζήτησης της Google μπορεί να σας διατηρήσει στην κορυφή, στην πρώτη 5άδα στην πρώτη σελίδα της Google. Συνολικά, το SEO αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία της διαδικτυακής παρουσίας σας και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Επενδύοντας στο SEO και σε μία εταιρεία που αναλαμβάνει μία εταιρεία SEO, επενδύετε στη μελλοντική επιτυχία και την ανάπτυξή σας. Η προώθηση με SEO, το αποτελεσματικό SEO κάνει την διαφορά για την επιχείρησή σου, την ιστοσελίδα σου, το eshop σου.

Η διαφημιστική εταιρεία Optima Design μπορεί να σας βοηθήσει στο έπακρο να δημιουργήσετε μια στρατηγική SEO, μία ή πολλές και διαφορετικές μορφές διαφημιστικής εκστρατείας, που θα ενισχύσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Η προώθηση και η διαφήμιση είναι αναπόσπαστα μέρη της επιτυχίας κάθε ιστότοπου. Αναζητώντας νέους τρόπους για τη βελτίωση της ορατότητας σας στο διαδίκτυο, η βέλτιστη πρακτική περιλαμβάνει την εφαρμογή στρατηγικών SEO. Το SEO αποτελεί μια διαδικασία που απαιτεί συστηματικότητα, επιδεξιότητα και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης. Αναπτύσσοντας μια στρατηγική που εστιάζει στην προώθηση και τη διαφήμιση του ιστότοπου σας, μπορείτε να καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η προσέγγιση του SEO που εστιάζει στην προώθηση και τη διαφήμιση δεν είναι μόνο μια τεχνική πράξη. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί δημιουργικότητα, καινοτομία και συνεχή παρακολούθηση των τάσεων και των αλλαγών στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Αποφασίζοντας να εστιάσετε στο SEO ως μέσο προώθησης και διαφήμισης, ανοίγετε τον δρόμο για την ανάπτυξη του ιστότοπου σας και την επίτευξη νέων επιπέδων επιτυχίας.
SEO και η σημασία της προώθησης και της διαφήμισης στον διαδικτυακό κόσμο.

SEO, εταιρεία SEO, προώθηση με SEO και οργανικά αποτελέσματα στις πρώτες θέσεις της Google. Search Engine Optimization. Ψάχνω εταιρεία για SEO
Εταιρεία για SEO – Optima Design

Προώθηση eshop με οργανικά αποτελέσματα (SEO), που θα μας φέρουν στις πρώτες θέσεις της google καθώς και όλων των μηχανών αναζήτησης, τις οποίες παρακολουθεί το 70% του διαδικτυακού κοινού περίπου. Η χρονική διάρκεια για την εμφάνιση των επιθυμητών αποτελεσμάτων είναι από 2 έως 5 μήνες ανάλογα την περιοχή στόχευσης ή των περιοχών στόχευσης, μετά την έναρξη δημιουργίας τους, εάν αυτή πραγματοποιηθεί μαζί με την έναρξη δημιουργίας του eshop. Mε το πέρας του 4μήνου θα είμαστε εκεί που θέλουμε με τις λέξεις – φράσεις κλειδιά που επιθυμούμε. 1η σελίδα, πρώτες 5 θέσεις σε google, bing και yahoo.

Ας δούμε τα βήματα για αποτελεσματικό SEO από την εταιρεία μας. Πρόκειται για συνδυασμό κειμένων & κειμενογράφηση, το οποίο γίνεται με βαθιά γνώση, καθώς και έμπνευση. Πρόκειται για απόλυτα δημιουργική εργασία, που απαιτεί συγκέντρωση, έμπνευση και ταλέντο. Η βελτιστοποίηση περιεχομένου ιστοσελίδας, είναι ότι πιο δυνατό μπορεί να γίνει για μία επιχείρηση και βασική προϋπόθεση για τα υπόλοιπα βήματα που ακολουθούν, ώστε να έχει παρουσία δυνατή στο ίντερνετ, στις πρώτες θέσεις Google, με οργανικά αποτελέσματα και εδραίωση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο. Η εταιρεία SEO, Optima Design, αποδεικνύει καθημερινά πως έχει τους τρόπους, τις μεθόδους, τις ιδέες, την τεχνογνωσία και τα αποτελεσματικά βήματα για αποτελεσματικό SEO. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά ποια είναι τα περισσότερα από τα βήματα της αποτελεσματικότητας του SEO καθώς και την βασική διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για επιτυχημένα οργανικά αποτελέσματα. Με επιτυχή εκμετάλλευση, αυτών που αναγράφονται παρακάτω καθώς και εκείνων που δεν αναγράφονται.

 1. Ανάλυση eshop-ιστοσελίδας για ενδεχόμενα λάθη ή παραλείψεις προκειμένου να γίνει φιλικό για την προώθησή του.
 2. Πλήρης Ανάλυση του ανταγωνισμού και της αγοράς
 3. Βελτιστοποίηση και δημιουργία μοναδικού καινούργιου περιεχομένου χρησιμοποιώντας copy writer για SEO με σκοπό την καλύτερη δυνατή λύση, σε συνδιασμό με τις διαφημιστικές μας ενέργειες (Ότι πιο σημαντικό μαζί με το On Page of Page SEO)
 4. Βελτιστοποίηση φωτογραφιών και χρήση Pinterest για δημοσίευση τους.
 5. Επαναδημιουργία ΧML & HTML sitemaps
 6. Backlinks χρήσιμα και ουσιαστικά
 7. Χρήση και βελτιστοποίηση Robots.txt
 8. Αλλαγές στον κώδικα της σελίδας που είναι πάντοτε χρήσιμες και μοναδικές από την εταιρεία SEO Optima Design.
 9. Xρήση και εγκατάσταση Webmaster tools και Google Analytics καθώς και όλων των δυνατοτήτων που μας δίνει η Google, καλό είναι να εξαντλούμε αυτά τα εργαλεία στο έπακρο.
 10. Επικεφαλίδες και επαναδιατύπωση περιεχομένου καθώς και διαφοροποίηση όπου χρειάζεται.
 11. Δημιουργία χρήσιμων άρθρων όπου και όποτε χρειάζεται προκειμένου να δημιουργείται μοναδικό και χρήσιμο περιεχόμενο που θα είναι ένα επιπλέον κέρδος.
 12. Εσωτερικές και εξωτερικές διασυνδέσεις πολλών link.
 13. Διόρθωση λαθών σε links. H Δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων είναι πάρα πολύ σημαντική.
 14. Εβδομαδιαία αναφορά αποτελεσμάτων και εργασίας
 15. Μόνιμη παρακολούθηση των ανταγωνιστών 1ης και 2ης σελίδας της Google, με μεγαλύτερη βαρύτητα στα πρώτα 10 αποτελέσματα αυτής, ξεκινώντας από χαμηλά προς τα πάνω, προς τις πρώτες θέσεις δλδ, προκειμένου μετά από ανάλυση των eshop – site αυτών, να μπορούμε έχουμε ακόμα πιο συγκεκριμένα στοιχεία σε σχέση με την ”απαίτηση”  του αλγορίθμου της Google για την εμπιστοσύνη που έδειξε στις ιστοσελίδες – ηλεκτρονικά καταστήματα και τα έχει θέσει στις ανώτερες θέσεις, ώστε να βρεθούμε πιο ψηλά από εκείνους και συγκεκριμένα στις πρώτες 5 θέσεις της πρώτης σελίδας της Google.
προώθηση ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδας, προώθηση ιστοσελίδας πρώτες θέσεις Google.
προώθηση ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδας, προώθηση ιστοσελίδας πρώτες θέσεις Google.

Οι άνθρωποι ψάχνουν για οποιοδήποτε είδος πραγμάτων κυρίως με ταχύτητα και γρήγορα, με παύσεις αρκετές φορές, λόγο διακοπής της αναζήτησής τους από εξωγενείς παράγοντες, εργασία, παιδιά, τηλέφωνα κλπ κλπ. Όταν κάποιος λοιπόν αναζητά στα αποτελέσματα της Google κάτι που τον ενδιαφέρει, οι κανόνες του αλγορίθμου της Google καθορίζουν όσο γίνεται πιο κοντά στην αναζήτησή του, να εμφανίσουν σε εκείνον, ότι περισσότερο σχετικό και σαφές, αυτό που αναζητάει.

Εδώ το SEO και τα οφέλη του είναι εκείνα που καθοδηγούν κυριολεκτικά την αναζήτηση. Ο κάθε ένας από εμάς κατά την διάρκεια της αναζήτησής του στην Google καθώς και σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, γκουκλάρουμε με βάση αυτό που θέλουμε και χρησιμοποιώντας λέξεις συγκεκριμένες για αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Όταν δούμε στο πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης, ότι πρέπει να παραλλάξουμε τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιήσαμε, λόγο των αποτελεσμάτων που εμφανίστηκαν, τότε επαναπροσαρμόζουμε την αμέσως επόμενη αναζήτησή μας και πατάμε στην συνέχεια αναζήτηση.

Ένα λοιπόν από τα μεγαλύτερα οφέλη του SEO, είναι πως με μία άγραφη συμφωνία – συνεργασία με τον αλγόριθμο Google, καθοδηγεί τελικά τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Αυτό είναι ένα μεγάλο όφελος ώστε το SEO μας να είναι αποτελεσματικό. Όλες αυτές είναι ευκαιρίες για να συνδεθείτε με αυτούς τους ανθρώπους, που είναι υπό υποψήφιοι πελάτες σας. Να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους, να λύσετε τα προβλήματά τους και να γίνετε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για εκείνους.

 1. Αύξηση επισκεψιμότητας ιστότοπου: Όταν ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για μηχανές αναζήτησης, λαμβάνει περισσότερη επισκεψιμότητα που ισοδυναμεί με αυξημένη αναγνωρισιμότητα επωνυμίας, καθώς και καθιέρωση του branding της κάθε επιχείρησης στην Google στο διαδίκτυο.
 2. Περισσότεροι πελάτες – Αύξηση υποψήφιων πελατών: Για να βελτιστοποιηθεί στις μηχανές αναζήτησης ο ιστότοπός σας, το Website σας πρέπει να στοχεύει λέξεις κλειδιά, φράσεις κλειδιά, εκείνες τις οποίες αναζητούν που αναζητούν οι ιδανικοί πελάτες – επισκέπτες σας. Άρα μιλάμε για στοχευμένη επισκεψιμότητα, για διαδικτυακούς χρήστες – υποψήφιους πελάτες που αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα σαν αυτά της δική σας επιχείρησης, είτε άμεσα είτε βραχυπρόθεσμα.
 3. Καλύτερη φήμη: Η υψηλότερη κατάταξη στο Google δημιουργεί άμεση αξιοπιστία για την επιχείρησή σας. Εάν η Google σας εμπιστεύεται, τότε οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται.
 4. Υψηλότερη απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό budget: Βάζετε χρήματα στον ιστότοπό σας και στις καμπάνιες μάρκετινγκ που οδηγούν πίσω στις σελίδες του ιστότοπού σας. Ένας ιστότοπος με κορυφαία απόδοση βελτιώνει τους καρπούς αυτών των καμπανιών, κάνοντας την επένδυσή σας να αξίζει τον κόπο.

Επομένως, είτε θέλετε περισσότερη αναγνωρισιμότητα επωνυμίας, προβολή στο διαδίκτυο, δυνητικούς πελάτες, πωλήσεις ή πιστούς πελάτες, το SEO είναι η απάντησή σας με εμπιστοσύνη στην εταιρεία SEO Optima Design. Στον χώρο του Marketing από το 1967.

Ακολουθώντας με αυτά τα βήματα στις διαφημιστικές υπηρεσίες της SEO Εταιρίας μας και εστιάζοντας στη συνεχή παρακολούθηση και βελτίωση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή και αποτελεσματική στρατηγική προώθησης διαφημιστικών υπηρεσιών για την ιστοσελίδα, για το e-shop σας, για την επιχείρησή σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της ψηφιακής προώθησης για κάθε βελτιστοποίηση περιεχομένου στις μηχανές αναζήτησης, για κάθε διαφημιστική υπηρεσία και δώστε στην επιχείρησή σας την αναγνώριση που της αξίζει!Προώθηση Ιστοσελίδων Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Νησιά, Στερεά Ελλάδα, Γιάννενα, Πάτρα, Πειραιάς, Κοζάνη, Καστοριά, Ηλιούπολη, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Άλιμος, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Φάληρο, Δάφνη, Μαρούσι, Νότια προάστια, Βόρεια Προάστια, Κηφισιά, κέντρο Αθήνας, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Χαλκίδα, Χαλκιδική, Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.

Εδρεύουμε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα. Διαφημιστική Εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων & eshop, εταιρεία SEO, digital marketing, Σύμβουλοι επιχειρήσεων και εξειδικευμένες διαφημιστικές καμπάνιες καθώς και ολοκληρωμένα σχέδια διαφήμισης και διαφημιστικού διαδραστικού περιεχομένου ανάλογα με την επιχείρησή σου. Οι συνεργασίες μας είναι εταιρείες Μεγάλες, επιχειρήσεις μεσαίες και μικρές από όλους τους κλάδους. Διαθέτουμε την εξειδίκευση να στηρίξουμε κάθε δημιουργία, κάθε έργο, κάθε είδους προωθητική ενέργεια, με δημιουργία περιεχομένου και τόσα άλλα που αναφέρουμε στην ιστοσελίδα μας.

Με Εκτίμηση

Διαφημιστική Εταιρεία Προώθησης, SEO – Διαφημιστική εταιρεία με απτά οργανικά αποτελέσματα, όλα με αποδείξεις και με εγγυήσεις