Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός ΙστοσελίδωνΔημιουργία Ιστοσελίδων ΑΜΕΑ ΕΣΠΑ

Η εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων με μοναδικό design, φιλικές ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ μέσω ΕΣΠΑ, σύγχρονη αισθητική διαμόρφωση και εναρμόνιση στο δικό σου προσωπικό γούστο, στα χρώματα που της εταιρείας σου, του/των γραφείων σου. Σχεδιασμός ιστοσελίδων από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Optima Design, απολύτως responsive και πλήρως φιλικών για τις μηχανές αναζήτησης καθώς και προς κινητά και tablet, όπου είναι και το μέσο εκείνο που χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο από τον υπολογιστή πλέον. Ιστοσελίδες φιλικές για κινητά και τάμπλετ, με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που συμβαδίζουν με την Ευρωπαική Ένωση, φιλικές για ΑΜΕΑ και πληρωμή μέσω ΕΣΠΑ. Εξατομικευμένες, custom ιστοσελίδες από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Δείτε ποιοί είμαστε. Μία από τις καλύτερες διαφημιστικές εταιρείες, η Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Optima Design.

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας/ιστοσελίδων πάντοτε φιλικές για ΑΜΕΑ και μέσω ΕΣΠΑ πληρωμή. Σχεδιασμός ιστοσελίδων, δημιουργία με άψογη σχεδίαση και τέλεια προσαρμοστικότητα, δυναμικές και ευέλικτες σε περιβάλλον wordpress και όχι μόνο, με υψηλά πρότυπα σχεδίασης, βάση αυτού που χρειάζεται η εταιρεία σας ώστε να μπορέσει να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ευρύ διαδικτυακό κοινό σας και να αναπτυχθεί με ευέλικτους τρόπους πληρωμής και φυσιολογικά κόστη έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να έχει ένα επαγγελματικό Website ενώ η ιστοσελίδα σας να είναι φιλική για Άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες και οι πληρωμές να μπορούν να γίνουν και μέσω Προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Όλα αυτά μόνο από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Optima Design.

Υψηλά στάνταρ από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Optima Desing για το καλύτερο website που θα ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας, της εταιρείας σας. Δημιουργία ιστοσελίδων και μοναδικός σχεδιασμός ιστοσελίδων. Χαμηλές τιμές για κάθε δημιουργία ιστοσελίδων διαλέγοντας τα πιο δυνατά template τα οποία δίνουν εντυπωσιακό στυλ και μοναδικό περιεχόμενο. Εύκολη περιήγηση και custom τρόπος περιήγησης, εύκολα, γρήγορα και με βήματα λογικής ακόμα και για κάποιον χρήστη που δεν είναι το ίδιο εξοικειωμένος με το ίντερνετ.

Η εμπειρία μας δημιουργεί μοναδικότητα προσιτή για κάθε επιχείρηση, για κάθε εταιρεία, για κάθε τουριστικό γραφείο, για κάθε ξενοδοχείο για κάθε κατάλυμα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας. Ιστοσελίδες με σύστημα κρατήσεων, ώρες και ημέρες διαθέσιμες ή μη για κλείσιμο ραντεβού. Δημιουργία Plugin και application που μπορεί να ενωθεί με την ιστοσελίδα σας για την καλύτερη προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη εμφάνιση του website σου που κατασκευάζουμε.

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδων
Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδων

Δημιουργία εξατομικευμένου website (φιλικό για άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες και πληρωμές μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ) προσαρμοσμένο πλήρως στις δικές σας δυνατότητες, συμβατό με πολλά πρόσθετα, σε τιμές που μπορούν να κάνουν προσιτή την δημιουργία – κατασκευή ιστοσελίδας σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να επενδύσει στην επέκταση της στο διαδίκτυο. Τα κόστη για την δημιουργία ιστοσελίδας μπορεί να ξεκινήσουν από τα 399 ευρώ και να φτάσουν τα 899 ευρώ αναλόγως τις παροχές που επιθυμείτε να έχετε και την προσαρμογή του template στα μέτρα σας ή την δημιουργία ιστοσελίδας από το μηδέν. Από την διαφημιστική εταιρεία Optima Design και εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων.

Επιθυμείτε προώθηση της ιστοσελίδας σας;

Η εμπειρία μας ξεκινάει από το 1967 ως η Νο1 διαφημιστική, ενώ το 1998 ξεκινήσαμε με την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και προχωράει μέχρι σήμερα, έχοντας δημιουργήσει 100άδες ιστοσελίδες και έχοντας προωθήσει χιλιάδες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και eshop, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έχουμε δημιουργήσει μία γκάμα πακέτων και κόστους για την δημιουργία ιστοσελίδων – Websites, που μπορεί κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο να αντέξει το κόστος και να έχει μία πλήρως επαγγελματική ιστοσελίδα – website, σχεδιασμένη και κουμπωμένη στα μέτρα του, στα γούστα του, στην κουλτούρα του, στα θέλω του. Η διαφημιστική εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Optima Design by kwdikas, δεν θα μπορούσε να μην μετέχει και στην διαδικασία προγραμμάτων ΕΣΠΑ, πάνω στα πρότυπα φιλικών ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ. Με κόστη βατά πλήρως και συμβατά με ευκολίες πληρωμής καθώς και πολλαπλά κέρδη και οφέλη, εφόσον επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και να ενταχθείτε στον όμιλο κατασκευής ιστοσελίδων Optima Design, που κάνει την διαφορά στο διαδίκτυο.

Εννοείται πως κάθε ιστοσελίδα, κάθε eshop, από την σύλληψη της ιδέα του design, μέχρι τον σχεδιασμό, την οργάνωση, την δομή και όλο το στήσιμο, είναι μοναδικό και μπορεί να κάνει την διαφορά στο διαδίκτυο, αφού η εταιρεία μας δημιουργεί μοναδικές ιστοσελίδες προσαρμοσμένες με τα κατάλληλα plugin (πρόσθετα), με ευέλικτα hosting, με ασφάλεια, πλήρως ασφαλή site για κάθε απόπειρα χακαρίσματος.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων του ομίλου μας, σχεδιάζει, δημιουργεί, κατασκευάζει και ανεβάζει την ιστοσελίδα σας, το website σας online ώστε να μπορεί να σας βρει το διαδικτυακό κοινό που αναζητά τις υπηρεσίες της δικής σας επιχείρησης. Χαμηλό – λογικό κόστος, μέχρι αρκετά υψηλό ανάλογα με τις ανάγκες και το μπάτζετ που θα διαθέσεις για την επιχείρησή σου.

Διαφημιστική Εταιρεία, εταιρεία διαφήμισης και προώθησης ιστοσελίδων και eshop, πρώτη σελίδα Google. η καλύτερη και παλαιότερη διαφημιστική εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων και eshop, επιχειρήσεων, διαφημίσεων σε Social Media, Google με οργανικά αποτελέσματα και adwords, wordads, facebook ads
Διαφημιστική εταιρεία – Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ φιλικές μέσω ΕΣΠΑ και όχι μόνο.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και eshop προσφέρει ευέλικτα προγράμματα πακέτων ιστοσελίδων που μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στην επιχείρησή σου. Κάποιες βασικές λειτουργίες και πλήρως απαραίτητες για κάθε ιστοσελίδα είναι:

  1. Μοναδική σχεδίαση και πλήρης προσαρμογή του εικαστικού παράγοντα, που αποτελεί την βασική εικόνα και όλο το design της ιστοσελίδας.
  2. Εντυπωσιακός σχεδιασμός – κατασκευή, άψογη ταχύτητα μέσω cloud, αναλόγως πάντοτε με το τί χρειάζεσαι, διότι τα πάντα προσαρμόζονται όπως τα επιθυμείς.
  3. Γρήγορο Hosting – φιλοξενία, που θα κάνει την ιστοσελίδα σου να φορτώνει γρήγορα, ενώ η δομή της θα είναι τέτοια που θα μπορεί να είναι πλήρως ευέλικτη και κατανοητή για τον χρήστη.
  4. Σχεδιάζουμε – κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, websites για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή τα καταλύματα που διαθέτεις, με εντυπωσιακό Design, στα χρώματα που επιθυμείς, ανεξαρτήτως του αριθμού των υποσελίδων που θα χρειαστεί να έχει το site σου, η ιστοσελίδα σου. Κάθε σελίδα που δημιουργούμε έχει άμεση σύνδεση με booking, ενώ μπορεί και η ίδια η ιστοσελίδα σου να διαθέτει σύστημα κρατήσεων με διαθέσιμες ημέρες και ώρες και να κλείνει ο υποψήφιος πελάτης αυτό που επιθυμεί γρήγορα και εύκολα, με online πληρωμές ή όχι.
  5. Όλες οι ιστοσελίδες, τα Site που δημιουργούμε γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Κάθε site που φτιάχνουμε, δημιουργείται έτσι ώστε να είναι απολύτως φιλικό για SEO υπηρεσίες ή για επιτυχημένες διαφημίσεις AdWords. Εννοείται πως η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Optima Design, αναλαμβάνει πλήρως την προώθηση κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζει ή όχι, ενώ βελτιώνει την ήδη υπάρχουσα σελίδα που διαθέτεις και πρέπει ή θέλεις να την αλλάξεις.
  6. Άρα αναλαμβάνουμε την προώθησή της ιστοσελίδας σου τόσο στα Social Media, όσο και στην Google, τόσο με οργανικά, όσο και με χορηγούμενες διαφημίσεις και αποτελέσματα.
  7. Τα websites που κατασκευάζουμε είναι πλήρως προσιτά σε τιμές – κόστη ώστε κάθε τσέπη να μπορεί να αντέξει μία τέτοια και μάλιστα απαραίτητη επένδυση. Άρα διαθέτουμε πολύ οικονομικά πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων και eshop, που προσαρμόζονται στο δικό σας μπάτζετ, ενώ δεν υστερούν πουθενά σε σχέση με μία ιστοσελίδα, το κόστος της οποίας μπορεί να είναι πολύ υψηλό.
  8. Καλοσχεδιασμένες ιστοσελίδες με μοναδικότητα, προσαρμοσμένες στο γούστο σας και την αισθητική σας. Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, για επιχειρήσεις, για γιατρούς, για κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, τουριστικά καταλύματα, πλατφόρμες για κάθε ανάγκη. Για κάθε είδους επιχείρηση, με πλήρως επαγγελματικά website.
  9. Κάθε site – ιστοσελίδα που δημιουργούμε, από τον σχεδιασμό της κιόλας, θα ξέρετε ακριβώς το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ώστε να κατασκευαστεί και θα υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης του έργου.
  10. Σας ανήκουν όλα: Και το Domain και ο Server φιλοξενίας, διότι έχουμε ακούσει πολλά που παραλίγο να μας πέσουν τα μαλλιά. Είμαστε εδώ με συνέπεια, με κύρος και αποτέλεσμα, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα θέλω σου για την επιχείρησή σου.
  11. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε και να καθιερώσουμε την επωνυμία σου, την ταυτότητά σου στο ίντερνετ, στην Google, καθώς και στα Social Media εφόσον το επιθυμείς
  12. Σε συμβουλεύουμε για το πως θα συνεχίσεις, για το τί πρέπει να κάνεις και πως να κινηθείς, σε μία πλήρως ανταγωνιστική αγορά
  13. Η επιλογή σας και η εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας, θα σας καλώς ορίσει στην οικογένειά μας, και θα λάβεις αμέσως την καλύτερη δυνατή πρόταση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε περιβάλλον ιστοσελίδας τέτοιο που θα είναι πλήρως ευέλικτο και επεξεργάσιμο ανά πάσα στιγμή, εάν δεν θέλεις από εμάς, από σένα. Ενώ είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πως μπορείς να διαχειριστής την ιστοσελίδα σου.

Οι Ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, κατασκευάζουμε είναι ιστοσελίδες οικονομικές, με κόστη χαμηλά, είναι πλήρως επαγγελματικές μα μοναδικές, πλήρως δυναμικές και φιλικές για κινητά και τάμπλετ. Έχουμε τεράστια γκάμα για να επιλέξεις αυτό που επιθυμείς και να το προσαρμόσουμε στα μέτρα σου. Η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε μαζί, θα είναι πάντοτε υπό την εποπτεία σου, θα είναι πλήρως ασφαλής, θα είναι γρήγορη, το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει το όλο έργο θα το ξέρεις από πριν, ενώ σου ανήκουν και το DOMAIN NAME και το HOSTING. Έτσι λοιπόν έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε όλα, χωρίς κάτι άλλο κρυφό ούτε και γενικό.

Στην Optima Design μιλάμε μόνο συγκεκριμένα και εγγυημένα

Καθημερινά backup για το website σου, δημιουργία logo (λογοτύπου), ασφάλεια και ταχύτητα.