Νισύρου 4, Άγιος Δημήτριος, 173 41
+306945261828
optimadesign.seo@gmail.com

Marketing για ευρωεκλογές

Διαφημιστική Εταιρεία - Διαφήμιση επιχειρήσεων - Προώθηση ιστοσελίδας & Eshop - Τεχνική Υποστήριξη -Εταιρεία SEO - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop - Πρώτες 5 θέσεις Google

Marketing για ευρωεκλογές. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τα προσκήνια των Ευρωεκλογών του 2024; Η Optima Design είναι η καθιερωμένη εταιρεία των επιτυχημένων διαφημίσεων και το κλειδί για την επιτυχία σας! Στηριζόμενοι στην προηγμένη τεχνολογία και τη δημιουργική μας δύναμη, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί δυνατά και καθαρά εκεί που θέλετε να στοχεύσουμε. Στο κοινό και στην περιοχή που επιθυμείτε να προβληθείτε και να σας ακολουθήσει το κοινό που θα ψηφίσει. Ψάχνετε για μια αξιόπιστη διαφημιστική εταιρεία που θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στις Ευρωεκλογές του 2024; Η Optima Design είναι εδώ για εσάς! Με την εμπειρία μας στον τομέα του digital marketing και τη δυναμική ομάδα ειδικών που διαθέτουμε, σας δίνουμε τη δυνατότητα να φανείτε και να ακουστείτε, να προβάλλετε την υποψηφιότητά σας ως υποψήφιος ευρωβουλευτής. Marketing ευρωεκλογές. Μάρκετινγκ για ευρωεκλογές. Διαφήμιση υποψηφίου ευρωεκλογές. Προώθηση για ευρωεκλογές, διαφήμιση για υποψήφιο ευρωβουλευτή. Κατασκευή ιστοσελίδας για υποψήφιο εκλογών Ευρώπης. Κατασκευή ιστοσελίδας για ευρωεκλογές. Προβολή για ευρωεκλογές. Διαφήμιση για ευρωβουλευτές. διαφήμιση για ευρωεκλογές.

Αναδείξτε τη φωνή σας στις Ευρωεκλογές με την Optima Design!

Οι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές χρειάζονται τη σωστή στρατηγική digital marketing για να φτάσουν το μήνυμά τους σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Εμείς στην Optima Design κατανοούμε τη σημασία της ορατότητας και της αποτελεσματικής προβολής στο διαδίκτυο.

Εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες μας για:

  1. Στρατηγική Κοινωνικών Δικτύων: Διαχειριστείτε τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα με επαγγελματικό τρόπο και αυξήστε την ακολουθία σας.
  2. Προώθηση μέσω Google Ads: Εμφανιστείτε στις κορυφαίες θέσεις των αναζητήσεων για να φτάσετε τους ψηφοφόρους στη στιγμή που ψάχνουν πληροφορίες.
  3. Δημιουργία Περιεχομένου: Κερδίστε την προσοχή με ποιοτικό περιεχόμενο που αναδεικνύει τα ιδανικά και τις προτάσεις σας.
  4. Ιστοσελίδα Υποψηφίου: Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή και λειτουργική ιστοσελίδα που θα παρουσιάζει την προσωπικότητά σας και τις πολιτικές σας θέσεις.

Μην αφήνετε την εκλογική επιτυχία σας στην τύχη. Επιλέξτε την Optima Design για να σας βοηθήσει να φτάσετε στον στόχο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν αξιολόγηση των αναγκών σας!

Στον σύγχρονο κόσμο των Ευρωεκλογών, η ψηφοφορία περνάει από τον ψηφιακό χώρο. Εμείς στην Optima Design κατανοούμε αυτήν την ανάγκη και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες digital marketing που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Επιλέξτε την Optima Design Διαφημιστική εταιρεία προώθησης και διαφήμισης για να ξεκινήσει το ταξίδι προς την νίκη.

Συνεργαζόμαστε μαζί για την επιτυχία σας, αξιοποιώντας στο έπακρο την τεχνολογία και όλα τα διαδικτυακά μέσα που υπάρχουν.

Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου, λίγες εβδομάδες μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου.

Η ενεργοποίηση της πλατφόρμας σηματοδοτεί την καθιέρωση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, της επιστολικής ψήφου ως μέσου διευκόλυνσης της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των εκλογέων για τις Ευρωεκλογές και τα εθνικά δημοψηφίσματα. Πρόκειται για ένα ουσιαστικό άνοιγμα προς τον απανταχού ελληνισμό με την κατάργηση όλων των πρακτικών εμποδίων στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των Ελλήνων πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.

Η εφαρμογή της επιστολικής ψήφου αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, εντός ή εκτός επικρατείας.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες κάτοικοι του εξωτερικού μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις προσεχείς ευρωεκλογές αποκλειστικά μέσω επιστολικής ψήφου.

Οι εντός Ελλάδας εκλογείς εισέρχονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω του συνδέσμου http://epistoliki.ypes.gov.gr και εγγράφονται στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου αποκλειστικά μέσω taxisnet κάνοντας χρήση των προσωπικών τους διαπιστευτηρίων.

Οι Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό μπορούν να εισέλθουν στην παραπάνω εφαρμογή και να εγγραφούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

·         Μέσω taxisnet (εφόσον διαθέτουν διαπιστευτήρια εισόδου).

·         Υποβάλλοντας τα στοιχεία του ελληνικού τους διαβατηρίου και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας συνδυαστικά.

·         Υποβάλλοντας τα στοιχεία του ελληνικού τους διαβατηρίου και του αριθμού δημοτολογίου συνδυαστικά.

Εναλλακτικά, οι εντός Ελλάδας εκλογείς μπορούν να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, ενώ οι εκτός επικρατείας εκλογείς μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες ελληνικές Προξενικές Αρχές (Γενικά Προξενεία, Προξενεία, Προξενικά Γραφεία Πρεσβειών).

Με την καθιέρωση της  επιστολικής ψήφου εκσυγχρονίζονται οι τρόποι άσκησης του εκλογικού δικαιώματος και δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες του εξωτερικού να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τους, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουν χρόνο και χρήματα για την μετακίνησή τους.

Εντός επικρατείας, μέσω της επιστολικής ψήφου διευκολύνονται ιδιαίτερα – ενδεικτικά – ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, εποχικά εργαζόμενοι και εργαζόμενοι την Κυριακή, άτομα με αναπηρία, φοιτητές και μαθητές εν μέσω εξεταστικής περιόδου.

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως δήλωσε: «Η επιστολική ψήφος είναι  μια  μεταρρύθμιση ιστορικής και εθνικής σημασίας. Στις Ευρωεκλογές του 2024, πενήντα χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, δεν θα υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο για  τη συμμετοχή όλων, σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην εκλογική διαδικασία. Η επιστολική ψήφος βαθαίνει τη Δημοκρατία.».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος δήλωσε: «Από σήμερα, όποιος πολίτης είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους μπορεί να υποβάλει αίτηση για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα με επιστολική ψήφο στις προσεχείς ευρωεκλογές. Με εύκολο και απλό τρόπο, ανεξαρτήτως αν κάποιος είναι εντός ή εκτός της χώρας, μέσα σε 5 περίπου λεπτά της ώρας μπορεί να εγγραφεί ώστε να ψηφίσει εύκολα και με ασφάλεια.».

Για την καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας, επισυνάπτονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας καθώς και ένας χρηστικός οδηγός με σύντομες ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, μέσω επιστολικής ψήφου τόσο για τους εντός επικρατείας εκλογείς όσο και για τους εκτός επικρατείας. – πηγή gov.gr