google-site-verification=2XB8-XrJEi_wvorE006keFtrOy060Ca8ehkOVCpwXXc

Οροι και Προυποθεσεις

Διαφήμιση - Προώθηση - Βελτίωση - SEO - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop - Πρώτες θέσεις Google

Όροι και προϋποθέσεις
Η Optima Design καθορίζει σε συνεργασία με τον πελάτη τους μεταξύ τους
όρους, προκειμένου να κλείσει η συνεργασία για να είναι μια συσκευή, τηρώντας ένα χρονικό πλαίσιο,
μέσα στο οποίο και οι δύο πλευρές που πρέπει, για το ουσιαστικό της υπόθεσης, να τηρούν,
προκειμένου να περατωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα και εύκολη η εργασία.

Εγγυήσεις
Η Optima Deisign εγγυάται αποτελέσματα στο SEO, στις πρώτες 5 θέσεις της Google, τόσο στα οργανικά αποτελέσματα (SEO), όσο και στα πληρωμένα (AdWords). Δεσμευόμαστε για τα αποτελέσματα κάθε επιχείρησης της οποίας την προώθηση αναλαμβάνουμε και με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό και δεν έρθουν τα αποτελέσματα στις πρώτες 5 θέσεις
Google της 1ης σελίδας σε χρονικό διάστημα 4 μηνών.


Εργασίες και Χρονοδιάγραμμα
Ο χρόνος κατασκευής ιστοσελίδων ποικίλει, ανάλογα με τις απαιτήσεις του site ή του eshop

Σε γενικές γραμμές η κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζεται περίπου 1 έως 1,5 μήνα μετά την έναρξη, ενώ εάν το template που επιθυμείτε είναι custom, δλδ εξατομικευμένο, τότε το χρονικό διάστημα για την περαίωση του έργου μπορεί να είναι και μεγαλύτερο, ενώ υπάρχει και διαφορετική χρέωση γι´ αυτό.

Επιπλέον, εάν κάποιος πελάτης, αρνείται να πληρώσει για λόγους που είναι εντελώς άσχετοι με τους όρους και τις προυποθέσεις της Optima Design, τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να ρίξουμε το site ή το eshop, έως καλυφθούν τα συμφωνηθέντα.

Μετά το πέρας των 30 ημερών από τη συμφωνία, σε περίπτωση καταβολής
χρημάτων, εάν δεν δοθεί το απαραίτητο συμφωνημένο υλικό, τότε τα χρήματα
τα κρατάει κανονικά η επιχείρηση και δεν επιστρέφονται, χωρίς να έχουμε
καμία υποχρέωση για περαιτέρω εργασία, η οποία συμφωνήθηκε πριν
και με άλλο χρονοδιάγραμμα, το οποίο δεν τηρήθηκε.


Μετά από κάθε συμφωνία γραπτή ή μη, δίδεται σαν προκαταβολή το 50% του συμφωνηθέντος
ποσού και το υπόλοιπο έως και σε 3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Πλέον του ανωτέρου συμφωνηθέντος ποσού χρεώνονται Domain και Hosting, τα οποία μπορούμε να αναλάβουμε ώστε να εξυπηρετηθείτε να τα αγοράσουμε, κόβοντάς σας και το σχετικό τιμολόγιο, ειδάλλως αγοράζει ο πελάτης το Domain της αρεσκείας του και το Hosting που επιθυμεί, μιας και εμείς ούτως ή άλλως δεν επωφελούμαστε από τις αγορές αυτές και είναι εντελώς ανεξάρτητες από την Optima Design της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Κωνσταντίνος Π. Γατσώρης.

Η άρνηση καταβολής συμφωνηθέντων οφειλόμενων από τον πελάτη χρημάτων, φέρνει ρήξη της μεταξύ μας συνεργασίας και έχουμε το πλήρες δικαίωμα να καθορίσουμε το site ή eshop σε λειτουργία “υπό κατασκευή” καθώς να απαιτήσουμε το υπόλοιπο των χρημάτων μας ή το σύνολο αυτών. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν συμμορφωθεί, τα πάντα αποδεικνύονται για τους χρόνους, είτε γραπτώς, είτε μέσα από τα πρωτόκολλα του κάθε server, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε, καθώς και η προώθησή της. Άρα τον λόγο έχουν τα αρμόδια δικαστήρια, εφόσον εξαντλήσουμε ως επιχείρηση το μέγιστο δυνατό για την καλύτερη δυνατή έκβαση της μεταξύ μας σχέσης, εξωδικαστικά.

Η εταιρεία μας διαθέτει την ποιότητα και την τιμή, πράγματα που θεωρούμε ως πιο σημαντικά από κάθε τι και πορευόμαστε έτσι, πράγμα που έχει σοβαρή περαιτέρω τη φήμη μας, για την καλή και αποτελεσματική δουλειά που κάνουμε, πράγμα που δεν διαπραγματεύεται αντιλαμβανόμενοι και τις εποχές και τις δυσκολίες. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε την κοροϊδία και δεν παίζουμε με αυτό που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια με αγώνα και κόπο.

Όλα τα ανωτέρω είναι εμφανή, και αφού ξεκινάμε μία συνεργασία, θεωρείται δεδομένο, πως έχει γίνει αποδοχή των παραπάνω όρων και προυποθέσεων.

Από τη στιγμή που πληρώνετε το κόστος εγγραφής και ενημερώνεται το μητρώο για την πληρωμή, αποδέχεστε ουσιαστικά τους όρους που αφορούν τις καταχωρίσεις ονομάτων χώρου, όπως περιγράφονται στο άρθρο της ΕΕΤΤ 268/73 της 25-11-2002 και τις εκδόσεις του.

Το όνομα τομέα σας έχει καταχωρηθεί χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρείχατε στην ηλεκτρονική σας παραγγελία σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, καθώς και κάθε είδους μεταφορά από αυτήν σε άλλη, και πάλι πίσω. Επομένως υπάρχουν όλες εκείνες οι συνθήκες που αποτελούν προαπαιτούμενο, προκειμένου να υπάρξει επίσημη νομική απαίτηση των οφειλόμενων χρημάτων σε εμάς.

Με Εκτίμηση

Κωνσταντίνος Π. Γατσώρης