Νισύρου 4, Άγιος Δημήτριος, 173 41
+306945261828
optimadesign.seo@gmail.com

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κόστος

Διαφημιστική εταιρεία - Προώθηση Ιστοσελίδων, eshop, επιχειρήσεων και προϊόντων

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα κατασκευής ιστοσελίδας για την επιχείρησή τους. Η δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας ή eshop αποτελεί επιτακτική ανάγκη για κάθε επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίσει στη σημερινή ψηφιακή εποχή που ζούμε και να αναδειχθεί στο διαδίκτυο, με αποτελέσματα όμως, ειδάλλως το όλο εγχείρημα δεν έχει καμία ουσία.

Παρέχει τη δυνατότητα για την προβολή, την γνωστοποίηση και την αναγνωρισημότητα της επωνυμίας της επιχείρησής σου, των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης σε δυνητικούς πελάτες, ενώ παράλληλα χρησιμεύει ως ισχυρό εργαλείο δημιουργίας νέων πελατών και πωλήσεων, καθώς και αύξησης των πωλήσεων. Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι επένδυση. Αποτελεί την βασικότερη επένδυση για την επιχείρησή σου

Το κόστος για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας μπορεί να διαφέρει λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού, τις ανάγκες της επιχείρησης και το ζητούμενο για κάθε επιχείρηση στο οποίο, διαφοροποιείται ο τρόπος προσέγγισης της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί τόσο για το στήσιμο της ιστοσελίδας όσο και για την αρμονία και συμβατότητα αυτού για την καλύτερη δυνατή προώθησή του στην συνέχεια, επίσης παράγοντας είναι ο αριθμός των σελίδων, οι δυνατότητες και οι λειτουργίες που απαιτούνται ή χρειάζεται η επιχείρηση, καθώς και η τεχνογνωσία, όπου και εξειδικευόμαστε, τόσο για την κατασκευή της ιστοσελίδας όσο και για την προώθησή της.

Το κόστος της κατασκευής ιστοσελίδας ξεκινάει από τα 100 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 800€.

Αυτό το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί ακόμα περισσότερο, όταν χρειάζονται εξειδικευμένα και πολύπλοκα χειριστικά εργαλεία και το εύρος, εφόσον πρόκειται για eshop καθώς και άλλοι ιστότοποι, για ξενοδοχεία πχ, για συνδέσεις μέλων κλπ, εκεί το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από τα 700 ευρώ και να φτάσει τα 10.000 ευρώ και ακόμα παραπάνω.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και πολύ μεγάλα προτζεκτ τα οποία μπορούν να φτάσουν ακόμα και τις 35.000 χιλιάδες ευρώ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας πολύ οικονομικής ιστοσελίδας

Είναι πολλά και όλα έχουν τα καλά και τα άσχημά τους, το ζήτημα είναι πως μπορείς πλέον με χαμηλό, σχετικά κόστος να ανεβάσεις την επιχείρησή σου με ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και να δημιουργήσεις επιπλέον πελάτες, εισροές χρημάτων, καθώς και περισσότερο αφοσιωμένους πελάτες, όπως και μία πληθώρα άλλα πράγματα.