Δημιουργία Ιστοσελίδας με 350 ευρώ το χρόνο

Δημιουργούμε μία επαγγελματική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σου με 350€ ευρώ το έτος.

Δωρεάν Domain

Δωρεάν επαγγελματικό mail (info@onoma.com)

Δωρεάν Hosting

Η συνδρομή σας αφορά σε 1 έτος και ανανεώνεται αυτόματα.

Η ιστοσελίδα σας θα έχει μία άψογη εμφάνιση, όλες τις δομές και τους τρόπους που χρειάζεται η επιχείρησή σας, για επικοινωνία, για πληροφόρηση των πελατών σας καθώς και των εν δυνάμει πελατών. Λειτουργεί και αυτή η μορφή ιστοσελίδας όπως κάθε ιστοσελίδα, με επαγγελματική παρουσίαση, με έτοιμα template συγκεκριμένα, τα οποία φυσικά δεν κάνουν καμία ιστοσελίδα να μοιάζει με άλλη, έστω και εάν αφορά στον ίδιο επαγγελματικό κλάδο.

Διαφήμιση Επιχείρησης
Η Optima Design Μπορεί και το κάνει πραγματικότητα!!!

Δημιουργούμε παραλλαγές, συνδέουμε domain που επιλέγετε (Αναφέρουμε αναλυτικά παραπάνω) καθώς και όλα εκείνα που χρειάζεται ένα site είτε πρόκειται για ιδιώτη, επαγγελματία ή επιχείρηση.

Τί διαφορές έχει από μία άλλη ”κανονική” ιστοσελίδα?

1. Λειτουργεί με ετήσια συνδρομή, η οποία μετά το πέρας του έτους θα διακόπτεται εφόσον δεν υπάρχει ανανέωση και η σελίδα που θα πάψει να υφίσταται. Σαφέστατα έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να πάρετε το domain που σας έχουμε κάνει δώρο, προκειμένου να μεταφέρετε αλλού, εντελώς δωρεάν, εφόσον το επιθυμείτε. Είναι κάτι όμως για το οποίο θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει 1 μήνα πριν.

2. Ο ιστότοπος σας δημιουργείται με έτοιμο πρότυπο και κινείται σε συγκεκριμένα πρότυπα, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

3. Έχει όλους τους τρόπους επικοινωνίας που διαθέτει και μία οποιαδήποτε επαγγελματική ιστοσελίδα.

4. Είναι μία ανεξάρτητη ιστοσελίδα με δικό της domain.

5. Διαφημίζεται και προωθείται είτε με Adwords είτε με SEO.

6. Μπορεί να προβληθεί κανονικά στα social media.

7. Δεν υπάρχει καμία περαιτέρω κρυφή χρέωση και είμαστε πολύ πολύ σαφείς με αυτό.

8. Το κόστος για τη δημιουργία της ιστοσελίδας ανέρχεται στα 350€ το χρόνο. Από εκεί κι έπειτα, το πώς θα κινηθείτε, το πώς θα επιλέξετε να προωθήσετε το site σας, το πώς θα το κάνετε να φαίνεται στο κοινό σας, είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα αυτά και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα, σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναλάβουμε.

Η Optima Design εξελίσσεται συνεχώς και μέσα σε όλη την σημερινή πραγματικότητα, σκοπός μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για κάθε έναν από εμάς έτσι ώστε να έχουμε διαδικτυακή παρουσία όλοι. Οι καιροί μπορεί να είναι πονηροί αλλά η Optima Design παραμένει ξεκάθαρη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945261828 κον Κωνσταντίνο Π. Γατσωρη