Νισύρου 4, Άγιος Δημήτριος, 173 41
+306945261828
optimadesign.seo@gmail.com

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Διαφημιστική εταιρεία - Προώθηση Ιστοσελίδων, eshop, επιχειρήσεων και προϊόντων

Εταιρεία Ψηφιοποίησης εγγράφων

Η ψηφιοποίηση αρχείων ή εγγράφων, είναι σήμερα αλλά και στο μέλλον μία υπηρεσία που εφαρμόζουμε, κατά την διαδικασία της οποίας πραγματοποιείται μετατροπή ενός αρχείου, πχ κειμένου, εγγράφου ή και εικόνας σε ψηφιακή μορφή, με επεξεργασία ψηφιακής μορφής και βελτίωση της ποιότητας του αρχείου ή του εγγράφου ώστε να γίνει όπως ήταν πριν την ενδεχόμενη φθορά η ζημιά έχει προκληθεί σε αυτό, αλλά και προληπτικά εντελώς, προκειμένου το έγγραφο όχι μόνο να διατηρείται σε ψηφιακή μορφή αλλά να είναι και ασφαλές, από τυχόν πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς και οποιαδήποτε φυσική ή τεχνητή καταστροφή.

Πρόκειται για την εισαγωγή του αρχείου, εγγράφου, φωτογραφίας στον υπολογιστή, την μετατροπή αυτού του αρχείου σε ψηφιακή αναλλοίωτη και πλήρως διασφαλισμένη μορφή, αφού γίνει η σχετική πολύπλοκη επεξεργασία, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ψηφιοποίηση μίας φωτογραφίας είναι αυτό που διασφαλίζει για πάντα, την ύπαρξη της φωτογραφίας αυτής.

Παράλληλα με την ψηφιοποίηση των αρχείων κερδίζεται σε χώρο, χρόνο και χρήμα ενώ ο ως χρήστης έχετε πλήρη πρόσβαση για οποιαδήποτε ενδεχόμενη επεξεργασία του αρχείου που έχει ψηφιοποιηθεί. Συγκεντρώνουμε τον όγκο του φυσικού αρχείου, εγγράφου, φωτογραφίας και ξεκινάμε την διαδικασία ψηφιοποίησής του οποιουδήποτε φυσικού, εγγράφου, φωτογραφίας, κειμένου.

Έχετε την δυνατότητα εύρεσης του αρχείου που έγινε ψηφιακό, άμεσα και γρήγορα, χωρίς να ψάχνετε με τις ώρες ή και με τις μέρες κάτι που δεν θυμάστε που έχετε τοποθετήσει, ακόμα όμως και εάν γνωρίζετε την θέση του αρχείου, κειμένου, φωτογραφίας, τί καλύτερο από την πλήρης διασφάλιση της ύπαρξής του διαχρονικά και αναλλοίωτα. Έτσι το χαρτί και που έχετε στην κατοχή σας με χρήσιμες πληροφορίες, γίνεται ψηφιακό και υπάρχει για πάντα, με τα πιο σύγχρονα συστήματα cloud και πολλαπλές αποθηκεύσεις για να βρίσκεται πάντοτε κάπου και να έχετε την απαραίτητη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.