Οροι και Προυποθεσεις

Όροι και προϋποθέσεις
Η Optima Design καθορίζει σε συνεργασία με τον πελάτη, τους μεταξύ τους
όρους, προκειμένου η συνεργασία μας για να είναι συγκεκριμένη, σε χρονικό πλαίσιο και με τρόπο που και οι δύο πλευρές μπορούν τα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα.
Οι δύο πλευρές πρέπει, για το ουσιαστικό της υπόθεσης, να τηρούν, τα συμφωνημένα
προκειμένου να περατωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα και ευκολότερα η εργασία μας.

Εγγυήσεις
Η Optima Deisign εγγυάται αποτελέσματα στο SEO, στις πρώτες 5 θέσεις της Google, τόσο στα οργανικά αποτελέσματα (SEO), όσο και στα πληρωμένα (AdWords). Δεσμευόμαστε για τα αποτελέσματα κάθε επιχείρησης της οποίας την προώθηση αναλαμβάνουμε και με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν γίνει πραγματικότητα και δεν εμφανίσουμε τα αποτελέσματα στις πρώτες 5 θέσεις Google της 1ης σελίδας σε χρονικό διάστημα 4 μηνών.


Εργασίες και Χρονοδιάγραμμα
Ο χρόνος κατασκευής ιστοσελίδων ποικίλει, ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιστότοπου ή του eshop. Ή οποιασδήποτε άλλης διαδικτυακής εργασίας.

Σε γενικές γραμμές η κατασκευή της ιστοσελίδας χρειάζεται περίπου από 15 ημέρες έως και 1 με 1,5 μήνα μετά την έναρξη, ενώ εάν το πρότυπο που επιθυμείτε είναι προσαρμοσμένο, δλδ εξατομικευμένο, τότε το χρονικό διάστημα για την περαίωση του έργου μπορεί να είναι και μεγαλύτερο, ενώ υπάρχει και διαφορετική χρέωση γι’ αυτό.

Επιπλέον, εάν κάποιος πελάτης, αρνείται να πληρώσει για λόγους που είναι εντελώς άσχετοι με τους όρους και τις προυποθέσεις της Optima Design, τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να ρίξουμε το site ή το eshop, έως καλυφθούν τα συμφωνηθέντα. Όπως επίσης ο πελάτης έχει δικαίωμα να απαιτήσει τα.χρηματα του πίσω, εάν εμείς δεν τηρήσουμε τα συμφωνημένα.

Μετά το πέρας των 30 ημερών από τη συμφωνία, σε περίπτωση καταβολής
χρημάτων, εάν δεν δοθεί το απαραίτητο συμφωνημένο υλικό, τότε τα χρήματα
τα κρατάει κανονικά η OptimaDesign και δεν επιστρέφονται, εκτός εάν υφίσταται σοβαρός λόγος καθυστέρησης, χωρίς να έχουμε
καμία υποχρέωση για περαιτέρω εργασία, η οποία συμφωνήθηκε πριν
και με άλλο χρονοδιάγραμμα, το οποίο δεν τηρήθηκε. Με αποτέλεσμα να χάσουμε εργατοώρες και δουλειά, τις οποίες δεν “πήραμε” διότι αναλάβαμε την δική σας εργασία. Είναι ένα είδος αποζιωσης για την ζημιά που μας προκαλέσατε.

Όλα όμως τα προαναφερόμενα,.δεν πρόκειται να συμβούν εφόσον και οι δύο πλευρές τηρήσουμε αυτά που είπαμε.
Μετά από κάθε γραπτή συμφωνία ή μη, δίδεται σαν προκαταβολή το 50% του συμφωνηθέντος
ποσού και το υπόλοιπο έως και σε 3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Πλέον του ανωτέρου συμφωνηθέντος ποσού χρεώνονται Domain και Hosting, τα οποία μπορούμε να αναλάβουμε ώστε να εξυπηρετηθείτε να αγοράσετε, κόβοντάς σας και το σχετικό τιμολόγιο, ειδάλλως αγοράζει ο πελάτης στο Domain της αρέσκειας του και το Hosting που επιθυμεί, μιας και εμείς ούτως ή άλλως. δεν επωφελούμαστε από τις αγορές αυτές και είναι εντελώς ανεξάρτητες από την Optima Design της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι ο Κωνσταντίνος Π. Γατσώρης.

Η άρνηση καταβολής συμφωνηθέντων οφειλόμενων από τον πελάτη χρημάτων, φέρνει ρήξη της μεταξύ μας συνεργασίας και έχουμε το πλήρες δικαίωμα να καθορίσουμε το site ή eshop σε λειτουργία “υπό κατασκευή” καθώς να απαιτήσουμε το υπόλοιπο των χρημάτων μας ή το σύνολο αυτών. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν συμμορφωθεί, τα πάντα αποδεικνύονται για τους χρόνους, είτε γραπτώς, είτε μέσα από τα πρωτόκολλα του κάθε server, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε, καθώς και η προώθησή της. Άρα τον λόγο έχουν τα αρμόδια δικαστήρια, εφόσον εξαντλήσουμε ως επιχείρηση το μέγιστο δυνατό για την καλύτερη δυνατή έκβαση της μεταξύ μας σχέσης, εξωδικαστικά.

Η εταιρεία μας διαθέτει την ποιότητα και την τιμή, πράγματα που θεωρούμε ως τα πιο σημαντικά από κάθε τι και πορευόμαστε έτσι, πράγμα που έχει σοβαρή περαιτέρω ζημία στη φήμη μας, που με αγώνα δημιουργήσαμε και κρατάμε ζωντανή καθημερινά, για την καλή και αποτελεσματική δουλειά που κάνουμε, πράγμα που δεν διαπραγματευομαστε αντιλαμβανόμενοι και τις εποχές και τις δυσκολίες. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε την κοροϊδία και δεν παίζουμε με αυτό που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια με αγώνα και κόπο.

Όλα τα παραπάνω είναι εμφανή, και αφού ξεκινάμε μία συνεργασία, θεωρείται δεδομένο, πως έχει γίνει αποδοχή των παραπάνω όρων και προυποθέσεων.

Από τη στιγμή που πληρώνεται το κόστος εγγραφής και ενημερώνεται το μητρώο της Google για την πληρωμή του hosting, αποδεχόμαστε ουσιαστικά και τους όρους που αν καταχωρίσεις ονομάτων, όπως περιγράφεται στο άρθρο της ΕΕΤΤ 268/73 της 25-11-2002 και τις εκδόσεις του.

Το όνομα τομέα σας έχει καταχωρηθεί χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχετε στην ηλεκτρονική σας παραγγελία σε πλατφόρμα, καθώς και κάθε είδους μεταφορά από αυτήν σε άλλη, και πάλι πίσω. Επομένως, όλες εκείνες οι συνθήκες που αποτελούν προαπαιτούμενο, για να υπάρξει επίσημη νομική απαίτηση των οφειλομένων χρημάτων σε εμάς.

Με Εκτίμηση

Κωνσταντίνος Π. Γατσώρης