Επίσημοι – Πιστοποιημένοι Συνεργάτες Google

Διαφήμιση επιχειρήσεων

Επίσημοι – Πιστοποιημένοι Συνεργάτες Google – Διαφήμιση επιχείρησης στο ίντερνετ – Προώθηση Ιστοσελίδων και Eshop – Πρώτες 5 θέσεις στη Google

Πάντα ένα βήμα μπροστά – Κάνουμε την επιχείρησή σου ανταγωνιστική – Διαφήμιση Επιχείρησης

Διαφήμιση SEO, Διαφήμιση και προώθηση καθώς και διαχείριση Social Media Με έδρα τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα, όλη την Αττική & ολόκληρη την Ελλάδα

Ανάληψη οποιουδήποτε διαδικτυακού έργου, του οποίου την διεκπεραίωση εγγυόμαστε, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένα αποτελέσματα! Είμαστε πιστοί και αποτελεσματικοί σε αυτό για το οποίο μας εμπιστεύεστε για την διαφήμιση της επιχείρησής σου.

Συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για κάθε ένα βήμα που θα ορίζεται για τη δική σου επιχείρηση εξατομικεύοντας τις ανάγκες σου, προκειμένου η διαδικτυακή σου παρουσία να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!!!

Μακροχρόνιες οι συνεργασίες μας!!!

Αναλαμβάνουμε την πλήρη κατασκευή ιστοσελίδων και eshop καθώς και το πλήρες μάρκετινγκ, την προώθηση & προβολή, τόσο οργανικά όσο και με πληρωμένα αποτελέσματα σε όλο το διαδίκτυο.

Όλες οι ιστοσελίδες μας, εφόσον το επιθυμείτε, είναι φιλικές προς ΑΜΕΑ και η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω ΕΣΠΑ ή με Voucher καθώς και με όποιον άλλο τρόπο προωθεί το κράτος για τις επιχειρήσεις!!!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν εμφανιστεί η επιχείρησή σου στις πρώτες θέσεις της Google με οργανικά αποτελέσματα (SEO) και όχι μόνο με πληρωμένα αποτελέσματα (adwords), σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

  • Δημιουργία Ιστοσελίδων
  • Δημιουργία Eshop
  • Σχεδιασμός – Κατασκευή – Ανακατασκευή
  • Δημιουργία και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων των Social Media (Facebook, instagram, tik tok, Twitter)
  • Google My Business
  • Youtube
  • Ανάλυση της αγοράς των ανταγωνιστών ώστε να έχουμε αποτελέσματα για κάθε διαφημιστική καμπάνια που θα δημιουργήσουμε για την επιχείρηση σου.

Γίνε Δυνατός και Ανταγωνιστικός Στο Διαδίκτυο

Καμία κρυφή χρέωση – Αναλυτικό mail με όσα έτσι κι αλλιώς αναφέρουμε δημόσια, εδώ, στη σελίδα μας!!!

Αξιοποίηση όλων των εργαλείων του διαδικτύου

Διαφήμιση

Προώθηση της επιχείρησής σου στη Google, τόσο με οργανικά αποτελέσματα όσο και με Adwords. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του SEO

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Προώθηση της επιχείρησής σου στα Social Media & στο Google My Business. Πρόκειται για χρήσιμα εργαλεία που αξιοποιούμε πλήρως και σωστά

Branding

Εύρεση ονόματος επιχείρησης, ανάπτυξη ιδέας, ανάλυση ανταγωνιστών, στρατηγική στόχευσης, εταιρική ταυτότητα, λεκτική επικοινωνία και ύφος

Διαφημιστική εταιρεία, διαφήμιση adwords, διαφήμιση με οργανικά SEO, προβολή επιχείρησης στο διαδίκτυο, διαφήμιση και προώθηση ιστοσελίδας., διαφήμιση και προώθηση eshop από την εταιρεία διαφήμισης Optima Design. Σύμβουλος επιχειρήσεων, σύμβουλοι επιχειρήσεων κόστος. αποτελεσματική διαφήμιση στο ίντερνετ. Στρατηγική Διαφήμιση, στρατηγική διαφημιστική καμπάνιας, διαφήμιση για πολιτικούς και πολιτικά γραφεία
Google Partner

Είμαστε Διαφημιστική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων που έχουμε τα πιο σύγχρονα διαδικτυακά μέσα, με On Page SEO και Off Page SEO , Social Media καθώς και με μία πληθώρα διαδικτυακών διαδικτυακών υπηρεσιών.

Δημιουργούμε και αναπτύσσουμε την διαδικτυακή σας επιχείρηση λέγοντας την πιο αποδοτική διαφημιστική στρατηγική.

Η αναφορά μας γίνεται πάντα για τις πρώτες 5 Θέσεις της Google με τις λέξεις κλειδιά που αναγράφονται για την αποτελεσματικότερη διαφήμιση της επιχείρησής τους.

Adwords, Οργανικά αποτελέσματα (SEO), Δημιουργία και ενημέρωση όλων των Social Media, διαφημιστικές συμβουλές και συγκεκριμένη μεθοδολογία. Όλα αυτά θα αποτελέσουν την ισχυρή βάση της επιχείρησης σας για πολλά και καλά αποτελέσματα, συνολικά.

Επιλέξτε σήμερα το πακέτο που σας ταιριάζει ή ακούστε τη γνώμη μας!!! Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και ζητήστε προσφορά για κάθε επιχείρηση που έχετε είτε στο διαδίκτυο είτε για το φυσικό σας κατάστημα.

H ΔΙΑΔΟΣΗ TOY ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ THΣ EPIXEIPHΣHΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ!!!