Νισύρου 4, Άγιος Δημήτριος, 173 41
+306945261828
optimadesign.seo@gmail.com

Διαφημιστική Εταιρεία

Διαφημιστική Εταιρεία - Διαφήμιση επιχειρήσεων - Προώθηση ιστοσελίδας & Eshop - Τεχνική Υποστήριξη -Εταιρεία SEO - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop - Πρώτες 5 θέσεις Google

Διαφημιστική εταιρεία προώθησης

Διαφημιστική εταιρεία προώθησης Optima Design. Αποτελεσματική διαφήμιση μέσω της εταιρείας διαφήμισης Optima Design, με μοναδικά αποτελέσματα στις πρώτες θέσεις της Google. Ο κόσμος της διαφήμισης – προώθησης είναι ένας μαγικός κόσμος δημιουργίας. Η διαφημιστική εταιρεία Optima Design κάνει μοναδικά διαφημιστικά – προωθητικά πράγματα, αποτελεσματική διαφήμιση. Η πιο μαγική δημιουργία με πολύ φαντασία, κυριολεκτικά η φαντασία οργιάζει και μας φέρνει κάθε σύλληψη ιδέας διαφήμισης για την προβολή και την προώθηση κάθε προϊόντος, την προώθηση κάθε υπηρεσίας και την προβολή κάθε επιχείρησης. Η εταιρεία διαφήμισης – προώθησης OptimaDesign προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες σε κάθε επιχείρηση που θέλει να φανεί στο διαδίκτυο με λογικό κόστος διαφήμισης – προβολές – προώθησης. Είτε πρόκειται για την Google, τα Social Media, το YouTube, το Google My Business, είτε θέλετε να διαφημιστείτε στην Ελλάδα είτε σε κάποια στοχευμένη/περιοχές της Ελλάδος, είτε θέλετε να διαφημιστείτε μέσω της διαφημιστικής εταιρείας OptimaDesign, σε κάθε μέρος του κόσμου, σε μια χώρα του εξωτερικού. Διαφημιστική Προώθησης επιχειρήσεων, προώθησης ιστοσελίδας, προώθησης eshop, προώθησης εφαρμογών.

Τώρα πια με την Optima Design – Κάθε μικρή επιχείρηση μπορεί να διαφημιστει σαν είναι μεγάλη”

Εταιρία Διαφήμισης

Ο κόσμος της διαφήμισης είναι το κέντρο των πάντων. Η εταιρεία διαφήμισης φροντίζει η επιχείρηση σου να τραβάει τα βλέμματα, δημιουργεί ανάγκες, ξεσηκώνει το μυαλό μας και επιδεικνύει με μοναδικό τρόπο, είτε αρετές είτε αρνητικά στοιχεία, τα οποία και πάλι, εφόσον προβλεφθούν με τον κατάλληλο τρόπο, προβάλλουν-προωθούν-διαφημίζουν σώμα, κάθε προϊόν, κάθε επιχείρηση και υπηρεσία. Πρόκειται για έναν κόσμο τόσο, πολυτέλειας, υπέρ πολυτέλειας, για έναν κόσμο φτώχειας ή και εξαθλίωσης, για έναν κόσμο μαγικό και εξωπραγματικό, συνάμα απόλυτα πραγματικό και ρεαλιστικό. Ταυτόχρονο απόλυτα σουρεαλιστικό, καθώς σε απόλυτη αρμονία όλο το παράλογο-οξύμωρο όλων των προαναφερομένων. Πώς γίνεται μία διαφήμιση πετυχημένη, μέσω της διαφημιστικής εταιρείας OptimaDesign; Πως μία εταιρεία διαφήμισης προβάλλει την επιχείρησή μου;

Κόστος Διαφήμισης

Ποιο είναι το κόστος για την επένδυση της διαφήμισης; Ποιο είναι το κόστος διαφήμισης; Ποιο το κόστος προώθησης; Τι είναι τελικά αυτό που δημιουργεί ανάγκες, προκαλεί συναισθήματα, μέσω εικόνων, μέσω μουσικής, μέσω εναλλαγών των συναισθημάτων. Τι είναι αυτό που δημιουργεί πάθει, που λέει αλήθειες ωμές, πραγματικές, ρεαλιστικές ή ψέματα, απολύτως ψευδή, απολύτως αναληθή με στοιχεία πραγματικά κατά τα άλλα. Το κόστος διαφήμισης εξαρτάται από το ζητούμενο. Από το διαθέσιμο μπάτζετ και τους στόχους. Υπάρχουν πακέτα με διάφορα διαφημιστικά κόστη ανάλογα με το τι θέλουμε και τι πρέπει να γίνει.

Η Διαφήμιση είναι Επένδυση

Η διαφήμιση είναι σενάριο και όπως σε κάθε σενάριο, υπάρχουν πρωταγωνιστές, υπάρχον κομπάρσοι, υπάρχουν στοιχεία διαλόγων, εικόνων, μουσικής, έντασης, υπάρχει επίκληση συναισθημάτων. Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, ή κάποιοι που πρέπει να την πληρώσουν, τα λεγόμενα εξιλαστήρια θύματα. Πρόκειται για υπηρεσίες ρόλων, κυριολεκτικά, μέσω των οποίων φέρνουμε την διαφήμιση μέσω της εταιρείας μας, ανάλογα με την επιχείρησή, στα μέτρα σας, ώστε να αποδώσει στο μέγιστο. Η διαφήμιση δεν είναι έξοδο, είναι επένδυση. Ο κάθε άνθρωπος όταν παρακολουθεί μία διαφήμιση ή γίνεται fun μίας εταιρείας προϊόντων είναι ο δέκτης όλων των ανωτέρω, παρακολουθώντας την επιχείρηση στα Social Media, ακολουθώντας την σε όποια από αυτά υπάρχει και εκείνος χρησιμοποιεί, προκειμένου να μαθαίνει νέα της και να βλέπει καινούργια προϊόντα της. Αυτός ο υποψήφιος πελάτης, εάν αφού αγοράσει από την επιχείρησή σου, βλέποντας την διαφήμισή της, τότε βρίσκεται μέσα στο πελατολόγιό σου και έχεις μία σχετικά μεγάλη χρονική περίοδο, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του, ειδάλλως θα σταματήσει να σε ακολουθεί, διότι θα βαρεθεί να βλέπει τις ενημερώσεις σου, οι οποίες πλέον δεν τον ικανοποιούν και θα σταματήσει να είναι Fun της δικής σου επιχείρησης. Η διαφημιστική εταιρεία Optima Design αναλύει πάντοτε τους ανταγωνιστές της δικής σου επιχείρησης, ώστε να μπορεί πάντοτε να βρίσκει τα κενά που ενδεχομένως δημιουργούνται και να τα καλύπτει για εσένα. Η διαφήμιση τον κατευθύνει και δεν είναι καθόλου παράλογο να πούμε πως η διαφήμιση επιβάλει την συμπεριφορά και επηρεάζει την ελεύθερη βούληση, τόσο ώστε ο ανταγωνισμός να τρέχει από την μία, μα απτην άλλη η γκάμα των επιλογών ναι μεν τεράστια, όμως πεπερασμένη. Πολλά πράγματα για τα παρεμφερή προϊόντα, υπηρεσίες που κάθε επιχείρηση, εταιρεία προσφέρει.

Πόσο μας επηρεάζει η διαφήμιση

Άρα λοιπόν καταλήγουμε στο εξής, στο ζήτημα του πόσο επηρεάζει η διαφήμιση; Η προώθηση και η προβολή μιας επιχείρησης από την διαφημιστική εταιρεία; Η διαφήμιση επηρεάζει ομάδες ανθρώπων, ενώ παράλληλα απευθύνεται στη Μάζα και ταυτόχρονα διαμορφώνει γνώμες, διατυπώνει ιδέες, λειτουργεί ως δοχείο συγκοινωνούν με τον κόσμο, με την απόφασή του, αφού ο κάθε άνθρωπος έχει άποψη, την οποία δημοσιοποιεί πλέον, εύκολα και γρήγορα μέσω του διαδικτύου. Αυτή η άποψη όμως για ένα προϊόν είναι πραγματικά μία άποψη που πηγάζει μέσα από το κατά τα άλλα αγνό μυαλό ενός ανθρώπου; Ή η άποψη κάθε ατόμου για κάθε διαφημιστικό προϊόν που διαφημίζεται – προωθείται – προβάλλεται μέσω μιας διαφημιστικής εταιρίας επηρεάζεται από πεπερασμένες επιλογές και μέσα σε αυτά τα πλαίσια κινείται κάθε σκέψη. Χωρίς εξέλιξη για εκείνη την χρονική διαφημιστική περίοδο.

ΠΧ. Ψάχνει κάποιος προσφορές σε σούπερ μάρκετ – συγκεκριμένο και αναμενόμενο, σίγουρο, στάνταρ που λέμε.

Ειλικρινά τι συμβαίνει;

Συμβαίνει το ίδιο πράγμα, μία ακολουθία. Κάποιος σκέφτηκε κάτι κάποτε και αυτό εξελίχθηκε, ή μήπως όχι; Μήπως η κοινωνία άλλαξε και απλώς το ίδιο παρουσιάζεται αλλιώς; Μήπως λοιπόν η εξέλιξη της διαφήμισης, είναι και αυτή περιορισμένη; Μήπως κάθε διαφημιστική εταιρεία είναι επηρεασμένη από κάποια πρότυπα ξένων αγορών, που είναι ήδη περισσότερο εξελιγμένα; Ή μήπως όχι;

Μήπως αυτό που στην ουσία αλλάζει, είναι η διαδικασία της σκέψης για την προβολή ενός προϊόντος, το οποίο στο τέλος θα πουληθεί απλώς σε ένα πχ σούπερ μάρκετ και πάλι, στο γνωστό 2+1 δώρο;

Διαφημιστική εταιρεία, διαφημιστική εταιρία. Εταιρεία διαφήμισης νότια προάστια, Διαφήμιση Επιχείρησης

Τα μαύρα γράμματα είναι η διαφήμιση, πρόκειται για μία λεπτή γραμμή, πολύ, τόσο ώστε να τηρούνται προϋποθέσεις, να λαμβάνονται υπόψιν πάρα πολλά στοιχεία που χρήζουν ανάλυσης. Θα αναφέρουμε κάποια:

Λαμβάνεται υπόψιν, το κοινό: Δηλαδή, η ηλικία των ανθρώπων, το φύλλο, η μόρφωση, η κοινωνικότητα, το επίπεδο, μορφωτικό και οικονομικό. Οι αναζητήσεις αυτών και ο διαχωρισμός τους σε ομάδες. Στοιχεία που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο μέσω διαφόρων πασίγνωστων εφαρμογών.

Σε κάθε διαφήμιση επίσης λαμβάνεται υπόψιν: Η περιοχή για τα παραπάνω παραδείγματα. Η κοινωνία μίας περιοχής, το σύνολο των ανθρώπων κάθε δήμου, κάθε δημότη, η διαφημιστική προσέγγιση του κοινού αυτού, διαχωρισμένο πλήρως και με σαφή στόχευση. Κατόπιν εξάγουμε αποτελέσματα που είναι απαραίτητα για κάθε διαφημιστή, για κάθε διαφημιστική εταιρεία.

Επίσης: Λαμβάνονται υπόψιν σε κάθε διαφήμιση, η ψυχολογία του κόσμου και η συνάρτηση με την οποία μία διαφήμιση θα αλλάξει την ψυχολογία αυτή, μέσα όμως πάντα στα όρια του ορισμένου της ψυχολογίας αυτής, βάση της οικονομικής κατάστασης και της επικρατούσας άποψης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κυρίως. Το διαδίκτυο είναι κάτι πιο άναρχο προς το παρόν. Όμως και αυτό θα αλλάξει, ήδη επιβάλλονται κανόνες που ποτέ δεν φανταζόμασταν. Ότι και εάν έχεις, ότι και εάν παράγεις ή θέλεις να αναδείξεις, όσο χρήσιμο και εάν γίνεται η διαφήμιση μέσω της διαφημιστικής εταιρείας μας, γίνεται πραγματικότητα, γίνεται ανάγκη για το αγοραστικό κοινό.

Η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα συναντώνται για να αναδείξουν την επιχείρησή σας. Είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης, προσφέροντας προηγμένες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε.

Κατανοούμε ότι η διαφήμιση είναι ο καταλύτης για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη βιομηχανία στην οποία ανήκετε, έχουμε την εμπειρία και τα εργαλεία για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες και προσαρμοσμένες λύσεις διαφήμισης που θα προβάλουν τη μοναδικότητα της επιχείρησής σας. Το προϊόν που επιθυμείτε να προβάλλουμε.

Μέσω της προηγμένης ανάλυσης και του στρατηγικού σχεδιασμού, δημιουργούμε προσαρμοσμένες καμπάνιες διαφήμισης που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον στόχο σας και να αυξήσετε την προβολή και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Από τη δημιουργία συναρπαστικών γραφικών και συνθηματικών μηνυμάτων μέχρι την αποτελεσματική διαχείριση των διαφημιστικών καναλιών, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Επιπλέον, αναγνωρίζουμε τη σημασία της ψηφιακής παρουσίας και της διαδικτυακής διαφήμισης. Γι’ αυτό, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις SEO (Search Engine Optimization) και SEM (Search Engine Marketing) που θα βελτιώσουν την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης και θα προσελκύσουν τους σωστούς πελάτες.

Εμπιστευθείτε μας για να αναλάβουμε τη διαφημιστική επικοινωνία της επιχείρησής σας και να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την εμπορική σας δραστηριότητα. Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την μοναδικότητα και την αξία της επιχείρησής σας μέσω της δύναμης της διαφήμισης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια συνεργασία που θα αναβαθμίσει το επιχειρηματικό σας προφίλ!