Διαφήμιση AdWords

Πρώτες θέσεις με SEO, πρώτες θέσεις και με adwords. Η Optima Design δεν θα μπορούσε να μην έχει επιτυχίες εκτός από τα οργανικά αποτελέσματα και στα πληρωμένα, τα χορηγούμενα.

Τα AdWords είναι οι λεγόμενες χορηγούμενες διαφημίσεις στην μηχανή αναζήτησης της google αλλά και σε διάφορα site καθώς και συνεργάτες της google.
Είναι δηλαδή τα πληρωμένα AdWords. Την διαφήμιση την βλέπουν όσοι ενδιαφέρονται για το προϊόν σας, για τις υπηρεσίες σας και για ότι σχετικό με αυτές.

Βάση κάποιων λέξεων κλειδιών που έχουμε ορίσει και θεωρούνται οι σημαντικότερες, οποίος αναζητά στο google κάτι σχετικό με το προϊόν μας, με την υπηρεσία μας, τότε πέφτει στην χορηγούμενη διαφήμιση μας. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μορφές διαφημιστικής καμπάνιας με χορηγούμενες διαφημίσεις – AdWords. Ανάλογα με την υπηρεσία και τις παροχές ή το προϊόν, επιλέγουμε το πιο αποδοτικό ή ακόμα και κάποια συνδυαστικά.

Από εκεί μεταβαίνει στο site μας.

Κατόπιν, λόγο εγκατάστασης των cookies σε οποιονδήποτε επισκέπτη του site, εάν αυτός ο επισκέπτης μπει στο Facebook. Θα μας βρει κι εκεί, εφόσον και εκεί τρέχουμε κάποια χορηγούμενη διαφήμιση. Στο μέγιστο των αλληλεπιδράσεων.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ένα ολοκληρωμένα οργανωμένο διαφημιστικό σχέδιο – καμπάνια, που μας φέρνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που μας φέρνει οποιοδήποτε social μόνο του ή και όλα μαζί, χωρίς έναν κεντρικό πυρήνα, που είναι το site. Ο κορμός των πάντων είναι ο ιστότοπός μας, ενώ όλα τα άλλα είναι παρελκόμενα