Νισύρου 4, Άγιος Δημήτριος, 173 41
+306945261828
optimadesign.seo@gmail.com

Δημιουργία Λογοτύπου

Διαφημιστική εταιρεία - Προώθηση Ιστοσελίδων, eshop, επιχειρήσεων και προϊόντων

Η δημιουργία ενός λογότυπου, ο σχεδιασμός λογοτύπου για μια εταιρεία απαιτεί, πάρα πολλή προσεκτική σχεδίαση και ακολουθία συγκεκριμένων βημάτων. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε λίγο αναλυτικότερα με ποιο τρόπο δημιουργείται ένα λογότυπο, πως σχεδιάζουμε ένα λογότυπο.

Έρευνα και κατανόηση: Κατάρχας, πρέπει να κατανοήσεις πλήρως την εταιρεία και τις αξίες της. Μελέτη της φιλοσοφία της εταιρείας που επιθυμεί να της σχεδιάσουμε το λογότυπο, τον τομέα δραστηριότητάς της και τον στόχο της εταιρείας. Η εταιρεία σχεδιασμού Logo Optima Desing, δημιουργεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία μέσω όλων των απαραίτητων επαγγελματικών προγραμμάτων, που μπορεί να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεται η επιχείρησή σου, η εταιρεία σου.

Ανάλυση του κοινού στόχου: Καθορίζουμε το κοινό που θέλετε να επικοινωνήσετε με το λογότυπο – Logo σας. Ποιοι είναι οι πιθανοί πελάτες ή πελάτες στοχευμένης ομάδας και ανάλυση του κοινού αυτού και των δημογραφικών στοιχείων αυτού.

Έμπνευση: Αναζητάμε την έμπνευση από διάφορες πηγές που ήδη γνωρίζει η εταιρεία σχεδιασμού λογοτύπου – Logo, όπως τον ανταγωνισμό, τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό λογοτύπων – Λόγκων και άλλα σχετικά έργα. Κάνουμε τέλος την ορθότερη επιλογή που λειτουργεί για την δική σου εταιρεία – επιχείρηση.

Δημιουργία σκίτσων και αρχικών σχεδίων: Ξεκινάμε με χαρτί και μολύβι ώστε να ξεκινήσουμε την δημιουργία λογοτύπου στην αρχή. έτσι η εταιρεία μας δημιουργεί πολύ υλικό, ενώ στη συνέχεια πειραματιζόμαστε με γραφικά, γραμματοσειρές, σύμβολα και χρώματα.

Ψηφιοποίηση του επιλεγμένου σχεδίου: Επιλέγουμε ένα σχέδιο που σας αρέσει, μπορούμε να το ψηφιοποιήσουμε χρησιμοποιώντας λογισμικό σχεδίασης. Αυτό θα σας επιτρέψει να το διαμορφώσουμε όπως επιθυμούμε και στα χρώματα που θέλουμε.

Χρώματα και γραμματοσειρές: Επιλέξτε τις κατάλληλες γραμματοσειρές που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία και το μήνυμά της. Επίσης, επιλέξτε χρώματα που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα και την αισθητική της εταιρείας.

Δοκιμή και αξιολόγηση: Δοκιμάστε το λογότυπο σε διάφορα μεγέθη και φόντα, για να είστε βέβαιοι ότι είναι ευανάγνωστο και αναγνωρίσιμο σε διάφορες πλατφόρμες και υποστηρικτές.

Τελική επεξεργασία: Αφού αξιολογήσετε το λογότυπο και προσαρμόσετε τυχόν αλλαγές, εκτυπώστε το ή εξάγετε το σε μορφή αρχείου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση και ψηφιακή χρήση.

Αυτά είναι μερικά βασικά βήματα για τη δημιουργία ενός μοναδικού λογοτύπου για μια εταιρεία. Θυμηθείτε ότι ο σχεδιασμός λογοτύπου είναι μια διαδικασία που απαιτεί δημιουργικότητα, πειραματισμό και επαναλαμβανόμενη αξιολόγηση.